Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 2 november 2018

Övergrepp på barn! Vad i helvete gör ni människor?


Hur i helvete kan ni vuxna människor begå övergrepp på barn? Det har gjorts en undersökning som presenteras idag att barnen som blir utsatta blir allt yngre!!!!!
Spädbarn!!

Vad är det för jävla vidriga människor som går omkring på vår jord?

Jag hoppas ni alla som gör något illa mot barn och vuxna må hamna i helvetet, ju fortare desto bättre.
Därför har jag sedan många år varit människohatare, avskyr människor, vill inte ha något med vuxna vidriga äckel att göra.

Försvinn gärna från jordens yta ni som ger er på barn, ungdomar och inte att förglömma djur!
Ni är avskydda, vidriga varelser som inte har någon som helst  rätt att existera.

Att detta vidriga övergrepp ökar beror på tror jag att människan börjar tappa omdöme om vad som är rätt och vad som är fel.
Då jag ser människor ute i samhället så verkar det mest bestå av en massa fula, dåligt klädda, empatilösa, lallande omkring som zombier, jag anser att de flesta som idag fostrar sina barn, gör det på ett så dåligt sätt att den generation som växer upp är redan förstörda av idioter till stupida föräldrar, som fostrats av sina stupida föräldrar. 

Det är med sorg jag skriver detta. men med många års studerande av människor så har jag tappat hoppet om en framtid med goda människor, då jag ser att många fortfarande verkar som de nyss krupit upp ur ett hål i marken. Gör mig en tjänst och kryp ner under stenen igen, tack!

Honorine Stiernspetz