Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 4 juli 2018

I Sverige skjuts det så Stövlen blir vindögd....

Fattar ni alla läsare? Här i vårt kära fosterland, där folk förr i tiden slogs med knytnävarna oftast i fylleslagsmål, eller svartsjukedramor har idag eller de senaste åren trenden vänts ordentligt !!!!

Nu skjuts det ihjäl människor varenda dygn i olika utsatta områden i Sverige.
Att varje morgon börja lyssna på nyheterna och de räknas in nattens skjutande med döda och svårt skadade, det gör mig livrädd, det är väl inte i mitt land detta händer??????

Jo det är det, i mitt land , och vi vet alla att det inte är svenskar som skjuter varandra, de är invandrare i första andra och tredje generationen som genom att istället för att ha blivit integrerade i samhället har tagit med sig sina egna gamla groll och synsätt att se på hur man behandlar varandra, knark, brott, våld, det är deras enda kända identitet, bakom fönstren i våra  förorter så levs det ett annat liv än det svenska, med egna regler, Där frodas det stenåldersregler med klaner, kvinnosyn som inte finns i vårt land, och där gamla regler som vi hade i Sverige på Medeltiden fortsätter att regera.


Vi naiva svenskar, ja inte vanligt folk utan mest de vridna har under så många år tillåtit att detta skett,  minns ni hur det var då alla som kom till vårt land skulle ha specialundervisning i sitt hemspråk, men att lära sig svenska var det inte så noga med.
Hur barnen i skolan inte fick bada tillsammans med badkläder på sig, de fick inte delta i simundervisning vilket lett till att så många barn och unga fått sätta livet till, då de drunknat i allmänna bad, hur barnen på öppna förskolor tvingas ha slöjor, gå undan och be, och föräldrar kräver att personalen filmar det så att ingen kommer undan, tänk er små barn i våra svenska förskolor.

Tänk er i vårt närsamhälle finns det skolor som är helt styrda utan svensk inverkan förutom att betalar in pengar för att de skall kunna bedriva dessa skolor där de inte får ta del av det svenska samhällets regler och kultur.

Jag funderar ofta på vilka det är som mest ömmar för vår frikostighet, och lyssnar jag på media så framkommer det markant att de som har minst erfarenhet, och ofta är äldre samt de unga utan erfarenhet har liknande åsikter, De som inte vet, de som aldrig upplevt några obehag, de som bor långt ifrån  våra städer , de som inte förstår att landet inte är som det var då de växte upp.och ungdomar och barn som är födda med detta ökade våld och motsättningar, de vet inget annat.

Sorgen över hur vårt land förstörts ger mig en djup hål i mitt hjärta, och idag skall Socialdemokraterna inta scenen i Almedalen och politikerveckan, spännande eller???????????????????undrar Grevinnan sorgset

1 kommentar:

  1. Palle på skutan här, vad är det du ylar om tanten? Vi har det bara bra här, inga som helst problem, att det skjuts av lite gör inte mig nånting. Nå du, hissa ditt segel och segla ut över haven .

    SvaraRadera