Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 8 december 2017

Ikväll övas det i Kyrkan, sätt på er pjäxorna och kom!!!!!

Trots att det är minus 27 grader i kväll ber jag er alla i Rävlyans Damkör samt ni andra Basar och Tenorer att ställa upp och mangrant komma till kvällens sista sångövning inför Lucia. Vi behövs allihopa för att tonerna skall ljuda ut över Hornbergasjön där isen nu ligger 40cm , Arne och Toivo skall göra ett äkta risbål som tändes på exakt klockan 19.55.
Det är en kär tradition som salig svärfar var så noga med och så länge jag har tid ork och lust så fortsätter det så.

Båda hästarna Tunas Idol och Lady Gaga skall med vår gamla släde låta alla intresserade i samhället , ja inte alla kanske men de som verkligen vill betala för det åka över sjön med bjällrorna klingande och utanför kyrkan har Lottakåren den varma glöggen klar och de små Klenäterna nygjorda för att vi alla skall få känna att snart är det jul hälsar er HS  PS Alla i Rävlyans Damkör får också årets designade halsdukar  av självaste Micalla Luthin!!!!!!

1 kommentar:

  1. Käära Honorine. Som du så pass väl förveta, innehaver jag den smäckraste sopranen som gångar att upptäcka. Därföre anmäler jag mig bums. Jag kunna enkom tillföra de fagraste toner uti denna kör som skola hedra denna så pass fagra tös vid namn Lucia.

    Jag kunna icke förneka, att ävenledes de så pass nygräddade klenäterna hägra grufverligt. Slika äro likt balsam för stämbanden.

    Giverlunda vilja jag, samt naturlemente Själve Översten mederfölja på detta så anrika slädparti. Kosta vad det kosta vill. Traditioner äro enkom till för att förföljas då detta påbjudes. Själve Översten vilja ståta uti den flanellfodrade tomteluvan jag förärat honom. Detta kunna beglädja de små krypen uti form av barn som bevista vår kortege genom stad samt den så isbeprydda Hornborgarsjön.

    Men ack, Kääära Honorine, slikna ena underbart fagra halsdukar Syföreningen förfärdigat uti form av icke mindre än de så rara luriga Rävarne. En slik skulle EJ missbepryda min hals,
    hälsar dig en som allredan äro uppsjungen samt redo för att giva hals uti kören,
    Ruban

    SvaraRadera