Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 17 juli 2011

Roger Moores fru sjöng på Värmländska, och inte ett öga var torrt

Som ni själva ser mes amies, så har sängen stått oanvänd inatt. Vem tänkte på sömn då man inmundigar escargot i vitlök, pommes med äkta majonäs, en rejäl skiva Canard med legymes, och som om inte detta vore nog. Ett litet berg av fromage, och allt detta nedsköljd med Champagne! Och ni anar inte så trevlig Zarkocy är, han hustru likaså. Hon underhöll med gitarr och små franska chansoner emellanåt 
Najje och C-J blev du och bror redan vid fördrinken. Men i förtroende måste jag säga att Roger Moore är gammal nu, ja han ser skraltig ut helt enkelt, men hans fru fortfarande är bedårande och sjöng en liten visa från Värmland, då tårades ögonen på Roger, eller om det var hans ögonkatarr som gjorde sitt till.???
Vi landade hemma på Star Etoile strax innan sju, så efter en dusch så gick jag ner till frukostrummet och plockade till mig lite vitaminrikt att dricka!

Jag var bara tvungen att få en bild på mitt franskrostade kaffe med en liten touch av choklad och skummad mjölk, så Toivo får se hur detta skall se ut!!!!!!

Härligt med en vistelse här som förhoppningvis ger oss svenskar ett helt nytt internationellt pondus i och med att vi blir svensk-fransktalande inom en snar framtid.
Sedan gör det inte det hela sämre att det var skattebetalarna som stod för detta, vi som redan har vill gärna ha mer, eller hur? Har jag fel kanske?

Nu packar vi ihop vårt bagage och flyger om en timme från CDG direkt till London och en titt på Gustav Klimts tavla som ännu inte är såld. Någon som är glad här ??????? Ja, en liten son hoppar av glädje för att få se denna fantastiska tavla, där utgångsvärdet är: 36.000.000 Dollar, ja, jag skrev helt rätt!!!!!!!

Nu ska jag försöka få en liten lur  ombord.  Bye! HS

2 kommentarer:

  1. Så väl jag kan förstå att de hemlandstoner som framfördes av Mores hustru, fick dina ögon att tåras, då du varit utomlands så pass länge. Jag tänker dessutom på Rogers rinnande ögon. Kan det vara en slags inflamation i själva tårkanalen? Rekommedera honom ett slags tårhämmande droppar vid nästa tillfäle ni ses, vilket jag antar blir inom det snaraste.

    Så mysigt att få umgås så tätt med familjen Zarkozy. Då antar jag att det icke syntes till en enda långkjolad kvinna i svart sammet.

    En sådan ljuvlig mättnad du måste ha känt efter den rikliga måltiden som var så pass gratis, då dessa skattebetalare stod för din så välförtjänta krognota. Ja, naturligtvis inte bara din. Ni MÅSTE väl i alla fall har varit cirka 20 personer som fick möjligheter att så rikligt smörja kråset. INTE kan du ha fel i dina åsikter om att det icke är mer än rätt att nytja de pengar som skattebetalarna betalar in och som bara ligger där och väntar på att komma till sin rätt. Skriver man historia, så gör man.

    Nu då Najje och Carl-Jan blivit du och broder med varandra, utgår jag ifrån att C-J kommer att få en ministerpost när som helst. Då kommer det icke att bli någon som han tilldelas. Nej, där kan han välja fritt och ohämmat. Så, bliv icke förvånad om han väljer själva stadsministerns. Då blir det bara för Frederico Renhage att snyggt draga sig tillbaka med mössan i hand, medan han artigt bockar sig för denne historiske man.

    Har hört på EKO:t att regenten fröjdas storligen över detta avtal. Visserligen talas icke det språket där hemma, men Sverige är ju fullt av tolkar, som bara skriker efter en tjänst i DET hushållet.

    Har du redan faxat över bilden på det RIKTIGA morgonfikat till Toivo? Om icke, kan det vara på sin plats att göra det i god tid, så att han får en rimlig chans att öva in detta nya handlag i kaffeberedning.

    Så det bär av till London nu, för att erlägga den nätta lilla summan för detta så onödiga konstverk. Påtala för Julius Jr att den icke bör användas som sköld då det blir ett av de årliga upproren i arbetarleden. En enda liten missriktad sten kan bli dess förödelse.

    De båda lite mer polkagrisrandiga badbeklädnaderna är färdigställda. Har just påbörjat Toivos. Den blir, liksom Överstens, brun med pigga beige ränder. Diskret och ALLTID så passande i alla väder. Den bör STÅ klar i arla morgonväkte. Därefter kommer de med ilbud via velociped till det anrika Hornberga Säteri.

    Nyttja nu paulunen en liten stund, innan nästa avfärd till det så Engelska landet,
    hälsar dig en som fått stickvalkar i sina extremt lena små tassar.
    Rubina v O

    SvaraRadera
  2. Själva befinner vi oss (jag och greven) på en välbehövlig rekreation på Aspengrove Resort and Spa på Harnessisland. Har njutit av flera längder i poolen, solat och avslutade kvällen med en flaska Dompan i bubbelbadet. Imorgon blir det en stärkande promenad ner till city of Stableislet.

    SvaraRadera