Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 23 februari 2020

Estellerine fyller år!




Hon fyller år idag, vår blivande drottning i vårt land ! Är det inte fantastiskt att hon redan har hela sitt liv utstakat. Hon behöver aldrig själv välja, vill jag göra det eller det? För hon har inget att välja på stackars kraken som salig mor skulle sagt!
Tänk att det är 2000-talet och en person föds till att bli drottning? Det känns lite creepy på något sätt.
Hennes bror och kusiner slipper undan den offentligheten av bara förskräckelsen!
De får bara status och behöver inte anstränga sig, men de slipper iallafall åka omkring och le med hela ansiktet i tid och otid, bara vinka och se glad ut! Fy tusan vilken mardröm det måste vara. Trots all uppassning, vackra kläder, mycket pengar, alla de resor jorden runt, men att alltid bara le och aldrig få säga vad man själv tycker. DET måste vara frustrerande, bli behandlad som en leende idiot som älskar att överallt ta emot små blombuketter, aldrig få ha migrän, halsont, skoskav eller bara vara trött och vilja vara ifred.Tänk er själva?

Så vi får väl ändå Gratta lilla söta Estellerine och önska henne allt gott i framtiden önskar Honorine

onsdag 5 februari 2020

Säger ni Corona en gång till så vomerar jag!







Vi som försöker hålla oss ajour med dagliga nyheter börjar tappa tron på SR och SVT. Varför undrar ni som inte förstår så mycket?
Jo, att hela dygnet bli insyltad i ett eller två nyheter , som hela tiden upprepas. Hela tiden, hela dygnet, samma saker, det kan göra den mest friska sju! Det är ett tortyrredskap för att få oss att gå in i ett mentalt tillstånd där vår hjärnan mumifieras sakta men säkert.

Coronavirus, hur många gånger om dagen hör vi vi detta ord?

Har du också blivit så välmatad av detta ord, så du står och vomerar över diskvasken?

Vi har till slut gjort så på Hornberga att alla radioapparater och tvapparater åkt iväg till soptippen, och nu lyssnas vi endast på klassisk musik, och utesluter under resterande del av året dessa journalisters malande och deras vänstervridna åsikter slipper vi höra. Det ger oss lite mer frid och ro här på landet.
För Toivo är en Corona en Öl, och det får vara så hälsar Grevinnan