Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 6 juli 2018

Viveka Womander af Shitén, vad i glödheta gör du??????????????????????????????????????

Jag är chockad, förstummad, förblommerad, vad du vill, men vad i hela världen gör du detta för? Imponera, trakassera, minera, dominera, ? Är du helt från vettet människa?

Lägga ut dravel på MIN BLOGG????? Nu när jag är mitt i Politikerveckan i Almedalen på Gotland!
När jag har sommarens uppdrag, när mina timmar inge räcker till, när sömnen får stå tillbaka, då festerna går i varandra, då repotagen skrivs fortare än huvudet hänger med. Då slår du till!!!

Invaderar MIN dator, tar över , och skriver sommarsmörja om dina uppdiktade förälskelser, du Viveka Womander har väl aldrig i hela ditt liv arbetat som någon Sjuksköterska på en Vårdcentral?????

Var får du allt ifrån, du är en nästan Advokat, det vet vi om dina sista tentor gjorde du aldrig, du har inte körkort, du cyklar runt med din lilla hund på pakethållaren, eller åker taxi, som oftast JAG fått betala, du är en mytoman, en galning av största rang Viveka.

Visst, jag ska inte förneka att du har mängder av goda sidor, och hjälpt mig under en tid då min egen Advokat hastigt tagit sig av daga, och jag behövde hjälp med mina affärer.
Men när du senare började campera med Nisse i bryne och Britta med julgransfoten där ute på ön och öppnade eget privat nästan Advokatbyrå, ja då blev det för mycket, och hade jag inte hjälpt dig att få åka till Danmark och sjukhus och så vet man aldrig var detta kunnat sluta.

Kan det vara så att du är inne i en period igen?  Isåfall får du höra av dig, så kan jag hjälpa till, jag sviker aldrig, men jag avskyr när du kliver in på min dator och presenterar en historia jag aldrig hört talas om.

Men fram till söndag är jag på plats i Almedalen och reser hem måndagförmiddag med flyg och är anträffbar senare på eftermiddagen ute på Hornberga.

Vänligen Honorine Stiernspetz i farten!

1 kommentar:

  1. Bästa Fru Grevinnan. Beklagar att det så olyckligt uppstod ett fel på min dator. Begav mig då genast till närmsta advokatbyrå, för att där nyttja en ledig dator. Att det skulle visa sig att den var just din, kan bara beklagas.

    Viveca Wommander af Schitén
    genom mitt ombud
    Reuben van Obener

    SvaraRadera