Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 14 juli 2019

Prinkonsessan Viktualia fyller år idag, och jag var där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Idag har världen stått stilla som den alltid gör på Frankrikes Nationaldag, och vår egen Prinkonsessa Viktualias Födelsedag. Allting bara stannar av liksom, Fransmännen pimplar sitt vin och sjunger som galningar, medan vi i Sverige lastar in oss i bussar, husvagnar, hästkärror, tandemcyklar, enhjulingar och vad vi får tag i helt enkelt. Vi skall till Ölandet. Denna dag vill vi alla vara på Fisoero, och vinka till de vackra , lyckliga folket, med svenska flaggor i händerna, små vissna av handsvett buketter av sommarens blomster, allt medan vi storögt ser på dem alla. Danilo från Ockelbo, lilla Oscarius och söta fröken Estellerine, tant Silvan och så vår högste, han som alltid så vitsigt står där och yrar om att det är någon som kanske fyller år denna dag, och så hurrar vi.
Jag stod längst fram och hade min batikblå Långklänning från Gambia på mig och till detta min Stetsonhatt och treradigt halscollier. På fötterna bar jag ett par röda espadrillos och väskan var från modehuset Dior 1957.

Allt fokus riktades på mig, även om fotograferna då och då riktade in sig på den Kungliga familjen, men framförallt var det min dag, och i nästa vänt i häcken ser ni ett helt repotage om mig och Prinkonsessans dag tillsammans  !
Det är såååååååååååååååå roligt att tillhöra den närmste kretsen av dessa juveler!
Jag kommer att avnjuta den fantastiska ceremonin ikväll också då vi färdas med häst och vagn till Horgbolm för att titta på en Whalgrenare.... Ja, jag har naturligtvis med mig min egen häst Tunas Idiol, och jag rider damsadel så som alltid vid större evenemang.

Nu ska jag bara springa in och pudra näsan, så är det dags för avfärd! Kramisar från petit moi Honorine
PS Jag står alldeles bredvid, men råkade tyvärr inte komma med i bild DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar