Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 22 augusti 2020

Södertälje i misär!

 Av droger såg jag absolut inte någonting! Det var fullständigt bortsopat, varenda liten Heroinbit! Kryddor hade man gott om enligt mitt sätt att se. Buskar och tistlar i varenda park! Men staden har blivit utblottad! Ja, det är sant! Finns inga pengar kvar, och vad gör man då?

Jo, ni som känner till stan vet också att Torekällberget ligger där. En plats för alla att besöka, med lite djur, gamla hus, ett fik, liten affär osv. En idyll som finns där året om, för alla! Eller fanns ska jag säga, för numera vill man etthundra kronor var gång du stiger in genom porten. Etthundrakronor, så mycket har Södertälje stad slarvat bort under många år, så nu sugs det ut det sista av de som vill besöka parken. Ofta pensionärer som flanerar runt samt barnfamiljer. 


Inte en spänn från Honorine, det har jag dyrt och heligt lovat!

Kan inte staden sköta sina finanser så borde de skämmas, och alla dessa tjänstemän sa upp sig frivilligt och tog sina feta löner och lämnade över dem till staden, som kunde använda dessa i kulturlivet! Jag är rasande och skall påbörja en skrivelse som får dess styrande att vilja blunda och avgå omedelbums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar