Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 22 augusti 2017

Fler barn i vårt samhälle mår allt sämre psykiskt, och vad säger föräldrarna?


Allt fler barn mår sämre psykiskt medan föräldrarna låtsas stressa runt och pussla med sina liv. Fattar ni inte att det är helt ohållbart?


Nu måste ni reagera, det är inte samhället som skall ta hand om era barn.
Förr så fick man barn för att man önskade det, och vi ville själva ta hand om våra barn, men idag finns det inget sådant, utan snabbt ut i yrkeslivet, bråka lite med partnern om vem som ska vara hemma, båda har ju ju sååååååååååååååååååååååååååååååååå förbaskat intressanta yrken och håller på med sina karriärer, men lägg av, antingen så ser ni till att det inga barn blir eller så tar ni ert vuxna ansvar.

Förverkliga er inte så förbaskat mycket, ni ska ut och springa på gymet, och tjejgänget och grabbkvällar, sluta upp med det och bete er som vuxna.

Er tid kommer när era barn blivit vuxna!

Om nu världen finns kvar då förstås? Idag undrar vi som är lite äldre vad i helvete det tagit åt alla människor?
Det hotas och skjuts och mördas och dödas som om det vore en rolig lek allting!!!!!

I vårt eget land , där vi inte känner igen oss alls, tjugo skjutningar i Sverige , bara i helgen, två med dödlig utgång......

Vad säger det?

Jag tror inte på att alla människor kan leva samman, trots att vi är lika mycket värda, men eftersom vi har olika bakgrund, och vi alla vet att kunskap är det enda sätt att föra människan vidare i utveckling så krackelerar det då allt sammanblandas med människor utan baskunskaper hur vi beter oss, hur vi
gör, och det kommer att ta många långa generationer att överbrygga detta, och under den tiden får vi nog räkna med att vi alla kommer att lida stora förluster på olika sätt, såväl socialt som ideologiskt då vi också är för rädda i vårt land att ha en egen åsikt och våga stå upp för vad vi själva har fått ärva av våra förfäder, utan vi skall skämmas att vi har såväl nationalsång som flagga.

Jag har under några intensiva dagar varit i Stockholms centrum och det slår mig varje gång att i innerstan och dagtid så finns det inte många svenskar, och det talas otroligt många olika språk, svenskan är snart i minoritet, och föräldrarna de bara karriärar sig vidare, lånar ännu mera pengar, handlar på sig ännu mera crap och så ska det vinas och festas  näst intill hela tiden.......

En ung pojke sade idag  då frågan ställdes honom varför barn och ungdomar i Sverige bara mår allt sämre, och sommaren blir en extra stor tyngd för barn och ungdomar.
Han svarade att han tror att det beror på att föräldrar dricker så mycket mer under sommar och semestertider och barnen känner ingen trygghet i fulla pappor och mammor, de saknar en vuxen människa som de kan tala med, i skolan finns det förhoppningsvis under terminen några vuxna med huvudet på !!!!!!

Så jag ber alla föräldrar att ta vara på tiden med era barn, se er om vilken värld vi lever i och fortsätt inte som ni gör, stanna upp, tänk efter, ska ni tjäna mammon och herr Stövlen eller skall ni börja tänka på att ta hand om era egna barn, låt er inte luras av Sossarna att det är samhället som skall sköta om och ha allt ansvar för barnen , samhället klarar inte av det och ni måste vakna nu hälsar en mycket sorgen, upprörd och förbannad HS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar