Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 21 oktober 2017

All of us! Inte me to!

Me too, me too, me too, skriker media och  nätet ut i dessa dagar. Alla kvinnor ska gärna öppet och i media berätta om vad det har varit med om utav pojkar killar, män gubbar under sina liv, allt ska nu fram i ljuset.

Har någon man busvisslat på någon kvinna som gick på trottoaren 1964 så ska det fram nu, det drama hon kommit på att hon utsatts för, men då kanske inte brydde sig nämnvärt.

Men berätta om det nu snälla ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har någon sagt att du sett bra ut på den tiden du såg bra ut, nu jävlar ska det bli räfs och rättarting. Det skulle någon inte ha gjort ostraffat och inte när jag var ung och blev glad över kommentaren. Nej, nu ska det läggas upp på kvällstidningarnas första sidor!!!!!!!!!!!!
SE vad jag har varit med om, och jag mitt dumma våp kunde inte be hen dra åt helvete utan jag slängde till lite extra med mitt fina långa nytvättade hår och fortsatte gå.

Förr i tiden så slog tanterna till gubbar med handväskan, eller annat tillhygge de fann nära. Då vågade kvinnor tala om att du jag vill inte ha någon form av komplimang från något gubbslem. De vågade visa vad de ville och tyckte.

Men under den senare tidseran sedan bikinin kom , efter andra Världskriget......kan jag säga så har nakenheten tilltagit och kvinnans bekräftelsebehov ökat, around the world generellt.
Vi minns när vi för några år sedan klagade på barnklädernas styrande att ge oss det dåliga omdömet och inhandla små trosor linnen och BH:ar till småbarn.
Vi har sett en tid där alla mammor klädde babysarna i svart, gärna en liten imiterad skinnjacka på den lille i vagnen, så barnet såg ut som en motorcykelns gängledare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kvinnor har själva inte tagit vårt eget ansvar i den här frågan, för först och främst var ska gränsen sättas. Vill ni istället bära Burka så ni får vara i fred för blickar?

Nej, det tror jag verkligen inte, för så sent som igår kväll var jag i centrum av Stockholm och inte skyddar sig svenska ungdomar och kvinnor  för att ingen skall se dem. Unga flickor är naturligt fräscha och vill visa det, helt naturligt, äldre kvinnor är inte naturligt fräscha men gör vad de kan för att visa upp sig och sina  behag så gott de kan. och inte många bryr sig, det är min iakttagelse efter några timmar på en krog i city. Människor får gå och sitta utan dreglade blickar och åthävor från de män i alla åldrar som är där ensamma, i gäng eller i parrelationer.

Men jag minns när jag under livet talat med de män som blivit utnyttjade av kvinnor, särskilt i vården, gärna de som arbetar natt på vårdboende eller hemtjänst där de far fram i natten för att vända och lyfta med de äldre personer som behöver hjälp natte tid, där har det också hänt saker.
Jag har tagit emot samtal från unga killar som arbetat tillsammans med ett gäng med bara kvinnor, och var tvungna att sluta pga av påhopp och övergrepp av kåta kvinnor i alla åldrar som skulle kladda, nypa klämma och känna, tills att dessa män ofta slutade de blev så utsatta.

Tänk nu på alla Romer som blivit utsatta av polisen genom att vara införda i ett särskilt system, tänk på alla barnhemsbarn och de sk krigsbarnen som fick komma hit under kriget och hur kränkta de alla har blivit.

Till och med  i Psykvården har kränkningar varit inte helt ovanliga , nu vill Thomas Quick har 15miljoner för sin kränkande behandling han fick under många år.


Och om vi alla sätter oss ner och funderar en stund så kommer det alldeles säkert att poppa upp kränkningar både till höger och vänster, vi har kränkt andra, andra har kränkt oss, men hur ska vi göra med allt detta som hänt förr och som vi bara accepterade.

Nu när vi gräver fram gamla kränkningar så måste också regeringen sätta till massor av miljarder för att snabbutbilda psykologer och samtalsterapeauter som kan ta hand om alla kränkta personer som översvämmar vårt land.

Eller också får  vi bära burka, eller sy ihop ögonen på alla svenska män och en del kvinnor så de inget ser , så de kan säga något kränkande till andra personer, armarna uppbundna på ryggarna kanske så inget tafsande kan förekomma.

Den här masshysterin skrämmer mig, oorganiserat, ogenomtänkt gastar kvinnor och några män rakt ut i vinden att Vargen kommer Vargen kommer som på kommando!!!!!!

 Läste vi inte bara för en kort tid sedan i  media att man önskade unga studerande som kunde tjäna extra genom att vara lite "gullig" mot välbeställda män!!!!!! sattes upp på bla Universitet

Har hört unga gymnasieflickor sitta offentligt och diskutera hur de tjänat extra genom att träffa vuxna män med god ekonomi på hotell ett par timmar  före eller efter skoltid, och skrattande jämfört hur mycket de tjänat och hur dessa män hade presterat......Diskuterade detta efteråt med just unga gymnasieflickor som bara kunde bekräfta att så kunde det också vara, flickor vill ha fina saker, väskor hårförlängnimgar, andra mindre skönhetsingrepp, och studiebidraget är futtigt då och alla har inte föräldrar som kan ge några tusen per månad till döttrarnas extravaganser. Det här är också det en parameter vi ska ta med i hela historien om Mee too. Vi tvingas in i något pga samhällets krav på oss själva , varandra och andra.

Stå upp och säg ifrån då något sker som ni tar illa vid er av, direkt, flina inte då med upppumpade läppar, vippa då inte på lösögonfransarna, dra ner kjolen så den täcker könet och gå rakryggad, ditt liv är ditt, ta ingen skit, men ta då heller ingen komplimang utan puckla på alla med handväskan eller påsarna från  modeaffäerna, på dom bara, och vänta in er ålderdom för efter femtio tror jag ni får gå nakna genom stan, utan att någon kommenterar er, förutom polisen som snabbt kör er till psykakuten för en bedömning hur ni mår....
hälsar Honorine

3 kommentarer:

  1. Du Honorine är nära nog ett geni i dina briljanta uttalanden som det osar, svänger, och knorrar sig i gommen då vi läser, fortsätt så.Hälsar Nisse i bryne

    SvaraRadera
  2. Jag kunna ävenledes påtaga mig hela din bekantskapskrets åsikter, vilka stämma helt överens medelst Nisse i Bryne via, Ruban

    SvaraRadera
  3. Här sitter jag nu mol allena mitt i den hemska vargtimmens rytande och läser ditt inlägg, där det frågas om jag kan dra mig till minnes något fasansfullt för si så där en 10 år sedan. Genast dyker det upp det mest traumatiska som hänt mig vad gäller grov kränkning från det motsatta könet.
    Nu undrar jag om det går för sig att fortfarande våndas över det som hände för omkring 62 år sedan?

    Det handlar om jag blivit fasttagen av en pojke som var något år yngre än jag. Det vill säga runt 11 till 12 års åldern. Detta hände då vi lekte Röda och Vita Rosen. Stormumriken skulle gömmas. Vid ett sådant tillfälle tog som sagt en pojke tag i mig. Efter detta har jag haft kraftig ångest. Gått i terapi och samtalat. Visserligen var nu detta så skamfullt, så jag har aldrig tidigare nämnt för någon vad som egentligen hände.
    Det hjälper mig inte heller då jag drar mig till minnes hur mycket och länge jag spöade upp honom, för det är förbjudet att ens nudda vid en flicka hade någon sagt till en kompis. Visst kan jag känna en stark tillfredsställelse i att veta att jag misshandlat en pojke, men nu känner jag att jag kan delta i Me Too. Det får mig att känna mig en gnutta märkvärdig.

    En oerhört anonym person som minsann vet vad hen talar om.

    SvaraRadera