Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 20 september 2017

Nu strösslas det pengar över landet......regeringen har öppnat lånboken!!!!!

Nu lyser solen över vårt land då vår sittande regeringen har tappat vett och sans för att tillsammans med Jonas Sjöstedt sitta kvar vid makten efter valet nästa år.....


Alla skall få pengar, gamla unga ,rika fattiga,Alla skall få ta del till och med pensionärerna, studerande, nyfödda, skolungdomar, konstintresserade, you name it!!!!!!!


Vad tänker de med, antagligen rumpan? För de strösslar med allt till alla, bara för att behålla makten, skrämmande för mig iallafall, de täcker till alla hål tillsammans med sina små stödpartier för att med näbbar och klor  få styra och ställa i vårt land, och svenne pung går väl som vanligt på detta......vi ska diskutera vidare efter valet i september nästa år.

För mig är det osmakligt röstfiske hälsar Grevinnan

1 kommentar:

  1. Jag vill inte påstå att jag är ett mattegeni. Därför skolar jag mig nu i detta ämne. Ve och fasa. Där har jag lärt mig, att 2 plus 2 alltid lär bli 4.
    Jag kan därför varmt rekommendera en mattekurs på den lägsta nivån för de "ekonomer" inom detta suspekta parti. Efter en vecka i sagda kurs, måste nog tyvärr detta strösslande av imaginära penningar revideras, då även de måste medge att så är fallet,

    hälsas det från en matteelev med ahaupplevelser

    SvaraRadera