Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 9 november 2017

Och alla har vi blivit kränkta, män som kvinnor, barn som vuxna!!



Jag ska in till Stockholm idag och träffa de som styr och ställer i vårt land. För nu är jag så gruvligt trött på dessa Mee to personer som talar ut och poppar upp överallt i vårt samhälle....

Mediafolket startade med att hänga ut några mediamän som snuskhumrar och potentiella våldtäktsmän.
Sedan har det fortsatt, en komiker som inte namngivits, varför kan man undra, beror det på att hen inte kommer från Sverige?????
Sedan har vi en kvinna på SR som betett sig olämpligt motkvinnor under många år, alla vet vem det är, men namnet hängs inte ut, beror kanske på att det är en kvinna?????

För media styr ju vad som skall plockas fram i rampljuset och vad som skall ligga i skuggan.
Där har vi två obehagliga saker.
En kvinna som är lika obehaglig som hennes obehagliga manliga like.
DET FÅR INTE TAS UPP, det är bara MÄN som beter sig snuskigt och är odjur. PUNKT säger media.
Sedan har vi en komiker av icke svenskt ursprung, och då blir det tvärnit igen, för i Sverige hänger mediaeliten inte ut snuskhumrar av manligt kön som inte är svenskfödda av svenska föräldrar.

VARFÖR undrar ni?

Jo för det gör vi bara inte, för då framstår vi som rasister, och det får man inte uttala i Sveriges land idag.
Så huvudet i backen och rumpan i luften igen.

Nej , Media letar efter flera män som varit fula och vidriga mot kvinnor, och helst då kvinnor med en så stor flathet att de inte vågat säga ifrån under tjugo år, men just nu då man kan få med sin bild i media, ja då minns man plötsligt?????

När skall media bli intresserade att berätta om alla utsatta städerskor, fabriksarbetare, kvinnliga polis, sjuksköterskor, inte minst kvinnliga läkare, hur illa blir inte de bemötta många gånger av manliga kollegor, iallafall i karriärsområden.

Kvinnliga lastbilschaufförer, kvinnor i luften, cabinpersonalen, golvpersonalen på flygplatser, hotelanställda, you name it!

OM DETTA vill jag tala med höga vederbörande, för skall detta tas upp som inte är ok mot kvinnor, män barn, djur , alla måste  komma till tals kära mediaeliten, men det är inte av intresse, Inte för någon, vem bryr sig om städpersonalen på kontor, Hotell etc, när det är människor inom mediavärlden, kändisar, mediakåta kvinnor som vill fram eller kvinnor som inte längre kommer fram i rampljuset, men då krafsar man fram gamla lik i garderoben som inte  tänkts på tidigare......

Jag vill idag tala med politiker som  inrättar en ny lag där alla skall straffas  och alla kvinnor och män skall lyftas fram, inte bara PK.

Vi är bara så trötta på detta snedvridna samhälle hälsar Honorine

5 kommentarer:

  1. Så in i det djupaste av mitt hjärta befriande, att NÅGON reser sig upp, för att därpå slå näven i bordet då det gäller den livsfarliga tredje maktens inflytande på ALLT och ALLA!!!!!!!!!!!!

    Jag kommer att sitta bland publiken för att dels uppmuntra dig och framför allt skrika ut mina åsikter OM nu publiken äger rätt att ha sådana, för HÄR kan vi tala om en tvättäkta wisselblower som kommer den elfte timmen!!!!!

    Herta Ursinn

    SvaraRadera
  2. Just idag behövs det många Hertor, så ta med dig alla Hertor och alla andra och kom, vi ger oss inte för mediaeliten hälsar HS

    SvaraRadera
  3. Tusentals Hertor kommer att vara på plats!!!!!!

    Herta Ursinn

    SvaraRadera
  4. Jag tackar dig ödmjukast att du kunnat skaka ihop så många Hertor på rekordtid. "We are the winners"

    SvaraRadera
  5. Absolut. Innan dagen är slut kommer ännu fler Hertor vällande från HELA landet.

    Herta Ursinn

    SvaraRadera