Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 30 november 2017

Det blir ingen Nobelfest i år...

Jag är chockad, av allt som varit i rörelse den senaste månaden, denna rörelse där världens nästintill alla män utpekats som sexförövare!
Och hur skulle det gå med Nobelfesten var min stora fråga mitt i allt, skulle den gå av stapeln eller inte?

Och igår kom beskedet att detta fabulösa spectacle är inställt för kvinnor!!!
Endast männen är numer inbjudna, så att inget snusk skall kunna äga rum.

Mycket bra i ett anseende, men å andra sidan, min klänning, min medverkan och den status det ger ? Och hur svart och trist det kommer att bli, utan alla dessa vackra kvinnors glittrande kläder, otroliga frisyrer, och hur kommer dansen efter festen att se ut?

Ja som ni förstår är det helt upp och ner i den fina världen just nu!

Är det nu Kim Jung un skall bomba bort alla män från jordens yta, och vi kvinnor bli ensamma kvar och styra modersskeppet?

Får vi fira jul, kommer tomten, som oftast är av manligt kön?
Få det finnas fäder morfäder, morbröder, farbröder, snälla gubbar, fula gubbar, det gäller nu att skyffla undan alla i en rasande fart, och innan dess så måste vi få hjälp av den kvinnliga armén att fånga in alla, och sätta dem i läger innan de gör mer snusk mot alla hjälplösa, som aldrig haft mål i mun tidigare, men nu så, nu har häxjakten börjat, den känns väl igen från förr, det är bara könet som bytts ut, nu brinner männen på bål!

2 kommentarer:

  1. Men snälla Honorine! Vad är det för fel på dig, detta gnällande över en inställd fest? Har du inget viktigare i ditt huvud? Gör något vettigt människa?

    SvaraRadera
  2. Kääääära Honorine!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nu skakar orosnerven å det grufverligaste, TY VAD göra med Själve Översten?????? Skola han fortfara att omkringgå här uppå Rubinsteinska som om INGENTING haver hänt???? Huru göra du med den ack så pass Finländske Toivo, för att icke taaaala om den lille oförargerlige instillatören vid namn Herr Arne?????? De äro ju bevars män!!!!

    Skola nu den så Lilla Rara Svalan och Camina kunna framleva sina dagar uti Själve Överstens sällskap??? Detta äro nu stora vidunderliga frågor vi avställa oss, dagar slika dessa.

    Att den annars så pass Nobla festen nu enkom skola bevittnas av dessa så förhaterliga Pingvinutklädda män, äro troligen inget att hava, ty DÅ Kära Honorine, kunna dessa så otyglade herrar förtvina uti sorg, då de EJ innehava ens den minsta lilla chans att antasta ALLA fagra kvinns som normalt bevista slika evenemang.

    Från och med nu, skola vi ICKE tända brasor uppå ägorna, ty DÅ kunna alla traktens herrar förfasa sig, då de riskerar att inläggas uti dessa bål, för att däruppå brännas.

    Så, Kära Honorine. Här går vi nu med stora förundrande ögonpar, för att förfråga oss "Vart är vi på väg"?
    Hälsas här från alla uppå Rubinsteinska. (Inklusive Själve som gör det utan onda avsikter uti form av avsaknad av kränkning av Säteriets Härskarinna).
    Ruban

    SvaraRadera