Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 6 juni 2017

Nu har hon uppträtt!!!!!!! Rubina i våra hjärtan!!!!!!

Nu har hon gjort det, hennes genrep blev en stor stor suc´ce och en hel del människor hade haft turen att komma i precis i rätt tid.
På väg mot Skansen och Nationaldagsfirandet stannade kungafamiljen upp och lyssnade andäktigt, ja inte han som ingen vet vad han heter, men han tänkte säkert på allt annat, men Fil-Kalip och Fiosa strålade, och Danilo log brett medan Viktualia hyssjade honom lite, det är viktigt det där med ett och vetikett
Är det Herr Stöflen?????
Själve Översten vilar rösten och sina ben medan han lyssnar nogsamt!

Rubina lämnar konserten!!!!!!!
Calle koncentrerad

3 kommentarer:

  1. Ja, Käära Honorine. Nu kunna jag utpusta. Detta skedde uti samma ögonblick jag skådade Calles koncentrerade anlete.
    Jag äro Viktualia ett stort tack skyldig, då hon uti rättan tid hyschade på Danilo som just då jag voro uti en lite svårare passage uti ett stycke, tarvade utsäga något till hans äkta maka.

    Jag skola kunna utgiva en hel riksdaler för att få erfara vad denne man som ingen veta vad han heters tankar. Kunna de sväva runt uti någon lite mer suspekt bar, samt vilka drinkar han just för stunden tarvar??????

    Jag äro så gott som nöjd med det som jag presterade uti dag. Ävenledes Själve Översten gåvo mig icke mindre än tvenne komplimanger, ty han veta exakt var de svåraste passagerna ligga uppå klaviaturen.
    Jag kunde då samt då besnegla åt hans håll, då han avsatte en liten bit uti skymundan, så att ej diverse tårar kunna upptäckas av publiken. Dessa fälldes dock ej på grund av skönheten uti musiken. Nej, han lida tyvärr av en smärre allergi som dessa så gyllene gullvivors frömjöl utsända.

    Vi ses om ett par timmar hemma uppå Rubinsteinska. Tillåt dig eskorteras av vem du vilja, ty ALLA äro såååå välkomna. Törhända den lille Alexen vilja vara din bordskavaljer,
    hälsar dig en som skola avstå från den ädla Getmjölken uti afse,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Har aldrig tidigare varit med om en så uppsluppen fest, trots att vår kära Sir Roger Moore fattades oss, bullrigt, högljutt och all välsmakande mat samt de ädla dryckerna från egna gården i Österrike, jo man tackar och är fortfarande yrslig av alla intryck, Allan och Arne vägrade följa med tillbaks till Hornberga, de skulle hänga med Alex till Citykärnan och det fortsatta nattlivet , jag har inget ansvar för dessa guggs så jag for ensam med en mycket trevlig Taximan som körde som en "käring", men men man kan inte få allt!!!!

    SvaraRadera
  3. Ja, Käära Honorine. Det var amusant att innehava er alla uppå Rubinsteinska. Detta till trots att den djupt saknade Mr Moore ej kunde närvara.

    Så rart att denne "kärringkörande" droskschaufför togo dig ända hem, och detta helt oskadad.

    Dessa ungersvennar som vilja fortlöpande omfesta göra att de uppväcka den gröna samt utibland sköna ungdomen jag en voro uti.

    Utvila dig nu uppå det söta så örat, så yrseln bortgångar,
    hälsar dig en som ävenledes avkänna slik yrsel.
    Ruban

    SvaraRadera