Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 8 juni 2017

Hur går det i England? Och hur lycklig är inte lilla Envelope idag?

Hon utlyste nyval, med ca 20% försprång och nu sitter hon helt enkelt löst!!!!!!Ja, så fort kan det ändra sig, kampanjen om hennes stora ledarskapsförmåga var nog inte den allra bästa strategin?


Teresa May,  eller Jeromy Corbin, ja det ska bli spännande att se,  TM ställning är ganska så hotad, hon ville bli en maktfaktor, men ser nu ut att vara starkt underminerad, stackars henne, det blåser på toppen!!!!

Ska de konservativa Torypartiet vinna valet, isåfall blir det en svag regering!!!!!!!!

Som ni förstår så är det för mig personligen ett viktigt val, med tanke på att jag har min yngste son bor i Londres, England sedan många år.

Denna bankman, denna gamäng som drog dit så fort han bara kunde, och bort från gård och bondeansvar, nej det var ingenting för honom, han ville ha fart och fläkt i sitt liv, vilket inte Hornberga lilla instängda håla var, och i Londres har han byggt sitt liv och sin familj, då han mötte sin kärlek Brian där ganska snabbt, och tillsammans och gifta sedan länge förstår jag att locka hem honom är mer eller mindre omöjligt, därav är mitt intresse för det Engelska valet av stort intresse .


Men idag är jag helt inriktad på lilla fina Envelopes utspring och efterföljande middag ikväll. Denna lilla dansälva springer idag ut i livet med stor glädje, och efter många års kämpande i skolan står hon där och ska bege sig vidare ut i världen, jag blir tårögd och har förberett såväl med plakat, ballonger samt en välfylld plånbok, här ska det firas, fina ungdomar som satsat på sig själva är jag så stolt över, och jag önskar dig Envelope all lycka till med ditt liv ute i världen hälsar dig din tante HS

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine, jag kunna väl författa att valet uti det Engelska landet intressrera dig storligen, då sonen bebo detta land sedan urminnes tider. Dock äro det synd att ni ej kunna avsynas så ofta du vilja, men han innehaver troligen sina föräldrar där borta. Jag menar då förstås den Käre Brians moder samt fader. Vi få förhoppas på att rätt parti nu avsitta vid makten.

    Åhåååå, så den lilla dansälvan skola nu avsluta ännu ett kapitel uti hennes unga liv. Jag vilja härmed gratulera henne till detta, samt lyckönska henne uti det kommande livet.

    Avnjut uti högsta grad både hennes fägring samt den kommande middagen,
    hälsar vi alla här uppå Rubinsteinska,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Brians föräldrar har helt och hållet taget om såväl min som sin egen son, så där slog du huvudet på spiken, det är nog så att vi mödrar får lämna våra söner till partners föräldrar, visst är det märkligt???? Festen pågår för fullt med Discodans, bomber och granater glittrar över stan, tårtan ät JÄTTESTOR och smakar mums!!!!!Själv dansar jag vidare med ungdomarna hälsar HS

    SvaraRadera