Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 1 juni 2017

Ska jag flytta mina bopålar till Finland`?

Jag funderar lite grann på att emigrera till Finland! Nej, det är inte Toivo som påverkat mig utan mina tankar på landet med de tusen sjöarna.
Skulle jag kanhända sätta ner mina fötter i den finska myllan och bygga mig ett sista bo?

Tankarna mal i bakhuvudet och det verkar inte längre gå att skjuta upp den längre.

Vill Arne medfölja ? Vill Toivo Återvända? Inte bara mig själv att tänka på!!!!!!!!!!!!

Mina tankar surrar vilt och jag kanske måste ta det lite lugnare en tid och inte ha alla mål som skall genomföras snarast vartenda ett, utan kunna lugna ner mig, men hur gör man då? Hur ska jag kunna bli en vandrande pinne, när jag helst far fram som ett stingsligt bi........................


Får väl tala med Doktor Tallskog om detta prekära ämne, han kanske har någon meducin som han kan ordinera mig en fem sex gånger per dygn. Det borde väl dämpa mig lite? I värsta fall så får jag genomgå tvångstagningströjans påtagande under ett parveckor samtidigt som jag sitter i en sån där gammaldags snurrstol åtta timmar om dagen, för att därefter nedsänkas i ett i iskallt kar under dygnets mörka timmar.
Ja, jag telefonerar Doktorn på en enda gång så får vi se vad han kan ha i bakfickan hälsar en speedad HS

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Icke skola du tarva dig ända bort till det ack så pass Finländska landet, ty det avhjälpa dig troligtvis ej, då du skola medertaga dig all din osalighet. Det utspelat troligen ingen som helst roll var man befinna sig uti det långa loppet då oron tillsätter sina vilda klor.

    Jag förhoppas uppå, att denne Doktor Tallskog ICKE ordinerar dig dessa så fasansfulla medicineringar som du här utsäger!!!! Nej, jag kunna förhoppas på att han råder dig till att framtaga knyppeldynan, för att däruppå inknyppla din osalighet uti dessa spetsar. Därefter kunna du ivägkasta dessa spetsar då allt jox som omkringvirvlat uti dina tankar äro passé för denna gång,
    hälsar dig en påprövat denna metod,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Aha, det säger du, knyppeldyna, det trodde jag tillhörde förgången tid, men jag är beredd att pröva en knyppling !

    SvaraRadera