Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 9 juli 2017

Hesa Fredrik hördes över Stockholm, och skrämde många!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så fungerar det i vårt land idag, vi alla som har lärt oss att då vi hör detta varningsljud ljuda över stan, då är det fara och färde på gång!
Det lärde jag mig redan som barn, och det var inget man skojade om.

Igår kväll hände det i Stockholm, hesa Fredrik ljöd ut över stan, och ingen kommentar hördes på de sociala medierna, ingen "faran över" hördes och innan det kom ett meddelande om att det hade slagits på av "misstag" ja, då hade det gått en lång stund!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur i hela friden kan detta tillåtas, och just i den tid då det hotas överallt runt om i vår värld, skärpning, skräm inte slag på de svenskar som vet vad detta ljud innebär....

Förbaskade klantskallar som arbetar med så viktiga saker som ska upplysa hela svenska folket vad som är på gång!

Jag vill inte ha flera bevis på att det svenska folket är dumma, flata och fega hälsar HS

1 kommentar:

  1. Ja, Käära Honorine. Ävenledes vi här uppå Rubinsteinska innehaver varit särdeles uoprörda. Visserlunda kunde vi ej avhöra denna fasansfulla sirén, men Lilla Rara Svala befunno sig uti Sveriges hufvudstad. Hon uppringde mig, samt storgrät då hon avsatte vid radioapparaten samt att hon stirrade uppå televisionsapparaten. Båda dessa media sade dock EJ ett jota om vad som inträffat. Därför trodde hon, att nu voro alla döda där uppå stationen där sirenen befinna sig. Jag försökte då att nederlugna henne med orden" Det KUNNA vara uppå detta lilla viset, att eftersom hela vårt land nederlägges samt avstänges då sommaren inträffar, samt att OM så tarvas, tillsätter man ett antal sommarlediga PRAON som kunna få tillfälle att avtjäna en liten peng så att man kunna säga till hela Svenska folket, att det törhända haver uppstått ett LITET fel, då vederbörande suttit samt tryckt på diverse knappar då ledan blivit allt för stor".

    Jag veta dock icke om Lilla Rara Svala uteblev nöjd med svaret, men vad skola en enkel liten männska göra uti detta stora sammanhang som vi tyderligen EJ haver med att skaffa,
    hälsar dig en som icke veta då fara verkerligen äro uppå själva taket,
    Ruban

    SvaraRadera