Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 4 juli 2017

Varför återvänder inte människor till sina hemländer då de har fått avslag??????Och varför har svenskarna huvudet i sanden??????

Jag hörde nu på morgonen i Radio P1 att endast 700 personer av 6.000 återvänder frivilligt till sina egna hemländer, de andra lever idag nu under "jorden", och vad händer då med vårt samhälle?

Har man inte skäl att stanna här, så har man inte det, men väljer då att leva i ett downtown, i ett eget samhälle i vårt samhälle, de lever på flygplatser, de lever i skogar, och de lever farligt för såväl sig själva som för oss svenskar.

Bara en av nio personer som blivit avvisade från Sverige återvänder! Och ingen bryr sig????????

I Sverige är det nämligen på det lilla viset att vi svenskar bryr oss inte, vi stoppar huvudet i sanden och har rumpan i luften, och på det viset slipper vi ta ansvar själva.
Nejdå, vi reser till alla de länder och ligger där i veckor på deras stränder som strandade valar och dricker deras billiga öl, blir "bästa vänner" med andra tosingar från" buschen" i Sverige som man träffar och tillsammans så hyllar man den regim som styr dessa länder och återkommer så ofta man har skrapat ihop några kronor, ynkedom kallar jag det, och jag skäms över dessa tosingar, som 90% av Svenskar består av .......
Vi är utskämda i länder sedan långa tider, de "dumma svenskarna" de har man väl alltid haft som epitet över oss. Senaste åren har väl dessa Thailandälskare blivit de nya dumma, enligt säker källa från människor som bott där i mer än trettio år!! Skämskudde får tas fram igen och igen, och jag är bara så trött på att skämmas över enfaldighetens folk, som jag tyvärr tillhör, ryck upp er svenskar, skaka på huvudet så ni får bort sanden från hår och huvud, se er omkring och börja använda era hjärnor, läs , se er omkring och ta er en funderare, för det land som ni föddes in i har förändrats mycket under de år ni sprattlat med benen i luften, och tuggat sand hälsar er en förbannad Honorine som är så trött på mina landsmän.

Så här ser det ut om ni vågar se upp!!!!

3 kommentarer:

  1. Käära Honorine som innehaver förståndet intakt. Vi här uppå Rubinsteinska haver nu innehavt ett möte uti den så Svenska demokratiska andan (som vi i och för sig starkt efterlyser).

    Hur som haver, så samlades jag, Själve Översten Lilla Rara Svala samt Camina kring det så pass runda bordet. Vi ärnade hava en överläggning om detta problem som du så klart visar oss alla som omkringtrampar uti Svea Rikes Land. Till att börja med frågades just var den så kallade demokratin egenterligen är, ty vi finner den ej alderig mer. För si så där en 20 år sedan, voro den ytterligt väl lättfunnen, men det voro då det. Vi talade uti oänderligheter, men kunde trots allt icke finna den. Detta till trots att både ljus samt lyktor framtogos.

    Dock innehade vi en del teorier om detta så pass karaktäristiska strutsbeteende som GEMENE man nyttjar vid ALLA tillfällen som gives. Och DÅ vilja jag påpeka, att dessa uppkommer dagligen SAMT stunderligen.

    Lilla Rara Svala antog, att detta att gömma sitt huvud uti sanden kunna bero uppå, att dessa intelligensbefriade varelser tro, att om de tillräckerligt länge höllo det så, törhända att deras allt för blonda hår kunna få en betyderligt mörkare nyans, då det med en gnutta tur, kunna finnas jord uti sanden.

    Den dag de dristar sig till att uppresa huvudet då hungern göra sig allt för påmind, löpa de icke risken att bliva kallade för rasister, ty detta min vän äro vi alla här uti landet som äro så viderigt Svenska.

    Att sedan de välnärda prylbehängda "gästerna" som övertagit vårt land utan att lyfta ett finger, om man bortser från pekfingret som vilar uppå hanen på vapnet, kalla oss för Svin, Svennedjävlar med mera, likt en liten gest av pur tacksamhet för att vi omhädertager dessa "pojkar" som befinna sig någonstans uti 30-årsåldern.

    Vi kunna enkom mederhålla Lilla Rara Svala uti hennes tankar samt teorier.

    Käära Honorine. Vi tarvar ej en längre tid grunna över dessa tusentals personager som äro så att säga hemlösa, vilket de själva valt, ty snart skola stora städer uppbyggas som enkom äro för dessa stackar satar,
    hälsar dig en utan tillförsikt,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Du sätter själva pekfingret upp på hanen Rubina!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Man bockar samt bugar, Käära Honorine.

    SvaraRadera