Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 20 september 2017

Nu strösslas det pengar över landet......regeringen har öppnat lånboken!!!!!

Nu lyser solen över vårt land då vår sittande regeringen har tappat vett och sans för att tillsammans med Jonas Sjöstedt sitta kvar vid makten efter valet nästa år.....


Alla skall få pengar, gamla unga ,rika fattiga,Alla skall få ta del till och med pensionärerna, studerande, nyfödda, skolungdomar, konstintresserade, you name it!!!!!!!


Vad tänker de med, antagligen rumpan? För de strösslar med allt till alla, bara för att behålla makten, skrämmande för mig iallafall, de täcker till alla hål tillsammans med sina små stödpartier för att med näbbar och klor  få styra och ställa i vårt land, och svenne pung går väl som vanligt på detta......vi ska diskutera vidare efter valet i september nästa år.

För mig är det osmakligt röstfiske hälsar Grevinnan

Varmaste gratulationer till Silvan och Calle!!!

Dagens lyft!!!! De som inte har mycket pengar i sin portmonä är vårt kungapar, och som jag har bett och hoppats att Stövlen verkligen skulle tänka på dem i deras armmod, och så göööööööööööööööör han det....

Jag är mer än glad, för jag har annars fått gått in själv och gett dem ett handlån, tack snälla Stövlen, du är en hyvens karl, men igår fick jag reda på en hemlis!!!!
Vill ni veta?

Jo, en man som arbetat tillsammans med Herr Stövlen berättade att han var mycket bättre på att svetsa än att sköta landets affärer, och det ska vi tro på??????Tro på tro på tro på!

tisdag 19 september 2017

Två Par Stövlen i Sverige idag....

Nu har vi fått ett par Stövlen till i vårt land, nämligen Dame Stövlen har tagit plats i Svenska kyrkan som en sann socialdemokrart!!!!!

Jag hade i min enfald trott att kyrkan och staten varit skilda från varandra under lååååång tid, men så var icke fallet....
Herr Stövlen styr regeringen och Dame Stövlen styr kyrkan, vad månde det bliva av detta land, och som en karamell på toppen, nämligen Polischefen Elgisson och Försvarsminister Struntkvist!!!!!!

Mums för oss alla hälsar er Grevinnan

måndag 18 september 2017

Varför är många så tjuvaktiga idag?

Tjuvaktiga skator har jag hört talas om, men nuförtiden så stjäl folk och fä allt de kommer över och allt som sitter löst....

HUr trött blir man inte på detta fenomen som Sverige har drabbats alltmer av de senaste fem-tio åren????
När upphörde kunskapen att man inte tar andras saker?

Själv uppsökte jag min hudterapeut idag på Öfre Östermalm för att renovera mitt ansikte.

Jag såg då inne i hennes lokal att flera stora skyltar var uppsatta att rummet var kameraövervakat...
Det var något nytt för mig?
Jag vet när hon var tvungen att hålla dörren låst till kliniken , det kan vara tre år sedan, då de börjat dyka upp människor  inne i affären, medan hudterapeuterna satt i andra rum och arbetade. Snabbt som ögat stal folk och fä de dyra cremer och smink av bästa kvalite som fanns därinne...

Då låstes dörren och man måste ringa på för att sedan invänta att någon öppnar.

Nu berättade hon att hennes kunder stjäl dessa dyra produkter så fort de lämnas ensamma en kort stund, hennes kunder???? Fattar ni medmänniskor, jag höll på att ramla ur behandlingsbädden, jodå de bokar tid och får sin behandling och vips så plockar de till sig dyrbara ansiktsprodukter , och nu finns kameraövervakning inne i butiken för att svinnet ska upphöra.

Skönhetsbehandlingar  tas nog mest av kvinnor i varierande åldrar, så kvinnor är inte bättre än män i något avseende vill jag poängtera!

Att anmäla stölderna tar bara så lång tid då sådant inte polisen har tid med idag, så det är fritt fram för dessa kvinnor att fortsätta stjäla allt de vill ha, hur i helsike är dessa kvinnor funtade, att kunna boka tid, få behandling, stjäla produkter, boka tid igen, återkomma och se personalen i ögonen, och så stjäla igen. Fy fanken så ruttna ni är som gör det, ni har fostrat egna barn,eller så är ni  unga och har inte fått lära er genom era föräldrar att inte stjäla då föräldern själv stjäl idag.

Och så ser man er på stan, så fina och välklädda och ansiktbehandlade med bästa resultat, och så är ni endast små lortar, stöldlortar, skäms på er om ni vet vad det betyder, hoppas ni får era straff någon gång hälsar en förbannad Grevinna

lördag 16 september 2017

Inte konstigt att världen mår illa av allt crap vi matas med.....

Godmorgon runt om i slott och små kojor!
Solen gassar redan och vi som väljer att njuta av septembervädret hemma i vårt land kan än en dag få njuta!

Jag ser på datorns utbud av nyheter, och blir ledsen i ögat kan jag säga.

Vad hittar jag där?

JO, Anna Book har haft sex på en ICAbutik med sin make en gång i tiden, jaja förklarar hon, det gick så fort så det var ingen som märkte........Spyfaktorn är hög!!!!

Så ser jag dessa kvinnliga boxares fula miner på stora bilder i båda blaskorna. Hur de förvrider sina ansikten och säger fula saker till varandra veckor innan de ska tävla!!!! Medan fotograferna står där och knäpper sina bilder....Inte konstigt att ungdomarna idag slår på allt som rör sig, vilka förebilder har de inte genom att se på tidningars framsideutbud.......

Glenn Strömberg, den avdankade fotbollsspelaren har gjort en FLOPP redan innan han fick vara med, ja ur ska man kunna hålla sig kvar i rampljuset trettio år sedan man slutat vara aktiv som fotbollsspelare????????????????????????

Så dessa bränder, bilar , hus, jag tror att pyromanerna mår mycket bra av samhällsklimatet idag..

Ni äter väl ändå inte av Stövlens valfläsk????? Jag bara undrar, för nu börjar han mata småfolket med pengar och godis och mat till de gamla, han höll sig undan då han borde ha visat sig och förklarat varför hans regeringsmedlemmar ljög varandra och andra blå, men då var han som uppslukad av jorden, troligen sittande i hemmets lugna vrå sippandes på en kall starkbärs!!!!

Ni går väl ändå inte på hans lögner om när mannan redan nästa år skall regna ner från himlen?????
Glöm inte att vårt land urholkas för var dag, klyftorna ökar och det som en gång var Sverige är idag bara en chimär.

Och så har vi pojken Kim Jung Un, den lille krabaten som aldrig har fått tagit del av hur man beter sig, hans skallra är vår stora rädsla, ser han inte att det inte en bomb han skakar i handen????? Ska en sådan idiot få förstöra hela vår planet, nej någon patrull måste bli utsänd och ta ifrån honom sina leksaker hälsar Grevinnan 

torsdag 14 september 2017

Lössen är på väg igen.....

September månad, det är månaden som är den vackraste finaste och mest spännande månaden på hela året....För då startar det nya livet upp igen, skolorna har börjat, kurser startas upp, det är friskt i luften och de mest korkade reser utomlands för att njuta av solen (i september) jag skrattar högt och stort, hur korkade kan folk vara, men det är ju inte ens mina problem.

Inte heller har jag själv personligen problem med den lusinvasion som kommer trampade på rad i just skolstarten efterskalv.....De går för allt de är värda för att snabbt sprida sig till barn och ungdomars huvuden, och så klättrar och kartar de i skallarna, och alla skall idag ha långt hår, och lössen jublar!!!!


Vad är det som händer i vårt land? Har vi inte lärt oss att hålla oss rena? Det fick människor göra för länge sedan, men nu  ligger vi i en djup dal av snusk igen och föräldrar måste se till , ja hur i hela friden ska de kunna det, då de inte kan sköta sig själva och sin egen hygien.......

Nej, vi får skicka ut en modern Lubbe Nordström i landet igen och göra stickprov i hem, slott och koja, och avläsa hur det frodas ibland pizzAKARTONGER och chipspåsar,
Men kom igen svenska folket, har ni sjunkit så lågt igen att i inte kan hålla smutsen ifrån er?
Jag får be Herr Stövlen att han delar ut luskammar tvålar och lusschampo till alla i vårt långa land och sedan se till att det används också.

Lag på detta herr Stövlen, innan lössen tar över våra liv helt hälsar  Grevinnan

tisdag 12 september 2017

Arnes absoluta favorit!

Känslorna svallar, vi känner oss som ungdomar alla tre, nu piskar regnet mot rutorna , det är kolsvart utanför fönstren, men vi härinne vi bara njuter, och minns vår ungdomstid!!!!!!!

Min ungdomsidol!

Vi sitter här nere i Biblioteket , stormen Alma har nyss dragit in över landet, det vajar och svajar i granar och tallar, ljuset har varit ur funktion flera gånger, och Toivo har bakat en pärkaka som vi nu sitter och smaskar på medan elden i öppna spisen knastrar och flammar så tryggt. Vi tittar igenom Arnes gamla grammofonskivor och minns andra days och när vi fann Roger Withaker blev vi alla tre nostalgiska, och minns det ljuva sjuttiotalet, och Arne berättar hur han var och såg denne man live på Konserthuset i Stockholm.
Nu lyssnar vi och njuter kära vänner hälsar Grevinnan!

söndag 10 september 2017

Sönerna vill inte komma hem och hjälpa till med Allans gård....


Jag har tjatat, jag har bönat, jag har skrikit till dem båda att nu får ni komma hem en stund till Sverige för att hjälpa mor med strategin för Ollonberga gård när vi inte just nu kan räkna med Allan, då han är på Gran Canaria och vilar ut efter sitt stora misstag att blanda sig in i Gärdis, den kvinnliga psykopaten från Norge!!!!!!!
Nåväl, trots att jag har talat med sönerna med hög röst så bryr de sig inte, nejdå de har sina egna liv, ja naturligtvis, men vad är väl en mor mot allting annat?
Ingenting ser det ut som.....

Julius JR har alltid så mycket i sin agenda och som världen ser ut idag och han arbetar med säkerhet så förstår jag honom , men den yngste som arbetar på bank i London, vad kan väl han ha att skylla på, han räknar Brexit han räknar Pund, han har fullt upp, jaja så här sitter jag solokvist med två stora gårdar på landsbygden där grödorna växer mig över huvudet, om inget görs snart!

Men jag har bett att både min Advokat och min gamle Advokat Wiveka Womander skall sammanstråla inne på Stora Finansbanken på Öfre Östermalm så vi kan reda ut detta, kanhända jag kan få Wiveka att hjälpa till, trots att hon aldrig fick hela sin utbildning till Advokat erkänd men det har ju inte hindrat henne under de senare åren.

Det är inte lätt att ha så mycket mark att hålla ordning på kan jag säga, då jag också har så mycket annat att lägga in tid på.......
Tänk om jag kunde ha armar som en bläckfisk och ett hästminne och två rävar bakom varje öra, då ni...........

Nedrustningsambassadör skall utses i Hornberga kommun

Hornberga skall nästa söndag då det inte bara är kyrkoval utan även skall en  Nedrustningsambassadör utses i Hornberga socken.
Nu har jag fått veta att jag själv skall kandidera tillsammans med ICA handlarens son Örjan...
Vem tror ni vinner??????

Vad vi skall nedrusta om i bygden vet jag inte riktigt, men att jag kommer att vinna det hela, självfallet, jag har det hela i min hand redan nu känner jag.

ICA handlarns son, pytt...........vem är den lille pojkvaskern som skall tävla mot mig?

Det är och jag säger det med emfas att det är själva ICAhandlarn som vill försöka återfå lite makt i samhället.
Han har ingen chans , inte med min  image som hela landet känner igen, ja hela Europa egentligen.
Vem vet icke vem jag är???

Känner någon av er Örjan ?????

Nej, jag vet väl det, nu är det bara att gå ut hårt i veckan och göra en valturné här i bygden, och jag startar redan idag då jag håller torgmöte nere vid Bageriet där alla får ventilera vad de har på lilla hjärtat, Mina allt i allo står redo med korvvagnen som vanligt då det är något extra, och godisregn till alla barn l, vilket jag vet att Rubina icke gillar, men då det gäller att sälja in sig tar jag till vilka knep som helst......

Väl mött nere vid bageriet kl 14. 15, och ha frågor om allt och inget som ni vill att jag ska nedrusta mot!!!!!
Grevinnan själv

fredag 8 september 2017

En rolig historia från verkligheten.....


Som de flesta av er vet så har jag en lååååååååååååångväga cousin som dyrkar det Turkiska riket, och far dit så fort maken har fått ihop slantar...........

Demokrati struntar de svenskar i som i en liten men naggande god hord fortsätter att fara till detta land???????????????????????????????
Det är en samling av likasinnade från hela Sverige, som låtsas om inför varandra att de INTE skall åka dit på semester!!!! Det är så roligt så jag tror jag knäcker mig.......

Men så bokar de samtidigt och så far de iväg efter att ha räknat dagar, burit ut och in med grillen, brutit av sina kammar dess tänder, de packar och de ojas och det pojas, och så bär det då av, helst en helt okristlig tid då vanligt folk aldrig skulle ge sig upp och iväg till en flygplats........

Så kommer de fram till den plats där de träffats de senaste tio åren så fort medlen tillåtit.
Så vill de alla bo på sina "egna" rum naturligtvis och nåde den hotellman som råkat  byta bort av misstag så att Britta få bo i Karins rum eller tvärtom! Då blir det ramaskri och de släpas med resväskor och klirrande påsar fram och tillbaka innan lugnet blir återställt.

Nu kan vi se hur balkongdörrarna öppnas och så kan de alla vinka till varandra , förvånat!!! -Åh är ni också här??????????????????????????????????????????????????????Skratt, skratt.

Sedan pågår detta events i en , två eller tre veckor beroende på penningars inflöde och utflöde...

De ses nu varenda dag, de äter tillsammans på samma ställe, gärna några ställen där de blivit bästisar och bundisar med varandra, inte som gäster och restaurangägare, nej något mycket mer, de står nära varandra, de är som systrar och bröder. Dessa svenskar blir som ett med sina nyfunna vänner...Ja så håller det på, medan de påhejas av sina vänner hemma i det kalla och regniga landet Sverige som var dag talar om vädret och frågar var de ska ätas idag, eller imorgon eller igår???? Det är sååååååååååintressant att hålla koll på detta, för då vet ju vännerna som inte har samma pengapung ändå få känna sig delaktiga!!!!!!!!!!!!!!!Härligt att få dela med sig från paradiset....

 Det blir lite halvdåliga bilder från mer eller mindre korpulenta magar, nackar eller poolsimmande valar.........Sedan så är det hemgång, oj oj oj så trist men nu skickar vi maken i arbete igen trots att han börjar uppnå pensionsåldern plus plus, men vad gör man inte för att kvinnan i ens liv skall få glänsa på fejan, och nu blir det lite gnäll om krämpor, vardag och läkarbesök och barnbarnsjobb, men SNART är det dags igen, och ingen ska få veta när de skall åka, och som av en slump så träffas de där igen på samma hotell.Karin, Stina, Lasse, Hasse, Berit, Karin och Kajsa, Häpppp häppppppp!
Visst var det en rätt lustig historia ?????????????????????????????????????????

Övningen Aurora skall passera Hornberga!!!!!

Jag visste inte någonting om detta förrän jag genom ICA handlarn fick höra att den jättestora militärövningen ska ske här i Hornberga, Eller de kommer att passera iallafall, med cyklar, mopeder, lastbilar, kustjägare kommer att bära sina små båtar över åkrar och ängar, hur kommer det att se ut efteråt?
Tänk om de förstör mina marker, och min skog? Jag är mycket upprörd och skall  faxa regementschefen  snarast.
Vi kommer att protestera mangrant, och nere vid ICA skall demonstrationen bli av på lördag förmiddag kl 10-16 så jag uppmanar alla Hornbergabor och andra att komma dit, Arne och Toivo bjuder på korv med bröd, Kyrkans damkör kommer att sjunga vid två tillfällen och Nisse i bryne kör runt med sin gamla volvoskåpbil och delar ut godis till alla barn!!!!

Kom snälla, och meddela alla ni känner, för vi vill inte ha våra grödor förstörda av militären hälsar Grevinnan

onsdag 6 september 2017

Jag har varit med Allan till Gran Canaria....


Nu är det jag själv, Grevinnan som sitter vid spakarna igen vid denna blogg. Min gode vän Svea Loften, den gamla agitatorn har fått lånat den medan jag varit på resa.

Allan Ollonberg blev ju helt spritt språngande galen, crazy, helt crazy då han insåg att hans nyfunna kärlek Gärdis var en psykopat de la grande, och var försöksutskriven , och hon hann bara vara ute ett par dygn innan hon slog klorna i Allan, han som trängtat efter kärlek ömhet och närhet sedan hans älskade Ruth gick hädan.
Allan var ju klaaaar till att gifta sig, och hade inte jag anat ugglor i mossen hade det kanske inträffat, och han hade stått där utblottad...

Nu så lyckades jag med fler att avstyra detta och Gärdis är återbördad till hospitalet igen, men vad skulle jag göra med stackars Allan, inte ville jag åka med honom till Turkiet där det lockas med billiga priser och gott om plats på hotellen, nej jag flög ner till Las Palmas och så hyrde jag in Allan och mig själv på Svenska kyrkans lilla hem för svenskar i utlandet, en liten finca som de flesta svenskar inte känner till, medvetet val hos kyrkan, men Allan och Ruthan hade ju en våning tidigare och var delaktiga i Kyrkans arbete och sociala sammanhang.

Nu passade det ju bra att det blev lite payback till Allan och han kände sig rätt hemma och blev glad över all hjälp han fick av personal och andra svenskar som bor där.

Så nu har jag överlämnat honom till personalen och själv skall jag be sönerna komma hem och hjälpa mig med Ollonberga för där behöver det ju investeras och renoveras innan Allan kan sälja eller återvända hem. Inget är gjort på gården sedan de flyttade in som nygifta, och det är mer än sextio år sedan.
Allan vill att jag tar hand om allt praktiskt och räkenskaper, och jag tänker vidarebefordra detta till sönerna och min kära advokat.

Så jag har inte legat på latsidan som ni kanske trott?
Nu blir det ordning och reda igen, ikväll väntar jag besök från stan, Alex kommer över så jag får veta vad som hänt i kändisvärlden under tiden jag slitit på ön.
Arne skall göra laxpiroger och Toivo en liten Kräftpaj, så skall vi sitta där och smörja oss med skvaller och skumpa hälsar Grevinnan

tisdag 5 september 2017

En oroande trend

Det skjuts mest i Sverige per capita än övriga europeiska länder!!! Skjutningar ökar och de är allt yngre yrkeskriminella gäng som använder våld, och ju yngre de är ju svårare skjutningar och våldet eskalerar....

Vi får fakta på detta, men vad säger regeringen? Jag lyssnar så det suger i öronen, men icke ett ljud, vi lägger locket på , det är väl det enklaste????

Vi läser också i tidningen idag att övervägande delen av svenskar vill få bort tiggeriet , kriminalisera detta , vad säger regeringen och vad säger de andra partierna endast ett år för valet? Inte ett minsta litet ljud hörs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Javisst, vi är ju i Sverige, där har vi inga åsikter, då så!

söndag 3 september 2017

Vi står inför ett stort hot!

Igår söndag var det bara två skjutningar som rapporterades , en lugn dag i landet alltså. Skönt, men den där Kim Jung Un han vill inte ha det lugnt han, nej nej nej, han vill ha makt och skrämmas, då ler han stort. Vi är en halv jords befolkning som är livrädda för hans kärnvapensprängningar i tid och otid....Nu väntar vi bara på den stora smällen, och vad kan vi göra vi små människobarn? Ingenting, nada....
Vi kan bara tuffa omkring i spenaten och pladdra och babbla som om ingenting hänt, medan vi väntar på smällen, den stora smällen som skall förgöra vårt jordklot, och så blir det för nästa sorts människor att starta upp från noll. Allting går igen.........Men under tiden sköljer jag strupen med skumpa och suger på en Hummerstjärt här hemma på Hornberga säteri i Södermanland hälsar grevinnan

Söndag på Skansen, samt ett och annat brott!

Bara lite aktuell information! Igår mördades en man i trettioårsåldern i södra Stockholm på öppen gata ,ingen  finns anhållen!De cirka åttahundra marockanska barnen som illegalt befinner sig i Sverige skulle enligt vår regering få sig byggt ett ungdomshem...... i Marocko för att locka tillbaka dessa barn hem till sitt eget land, men det sket sig i starten, och nu har regeringen lagt det hela på is meddelar de idag! Jajamännsan, så jobbar man i svensk och regering.......


När jag passerade den berömda "plattan"på väg hem från Skansen där det idag var gratis inträde, då gäller det för alla utan matjord i fickorna att hänga på, annars betalar du 180 kr för att komma in där.
Jag vill tala om att tre gånger per år har de som är medlemmar i Coop gratis inträde, lika med många barnfamiljer och många panchos!!!
Det ägs av en stiftelse och man har ökat priserna i rekordfart, bara för att slippa så mycket spring där förmodar jag!

Jag uppmärksammade hur en mörkhyad man stod och gjorde deal med en ljushyad, han lämnade över massor av guldarmband, guldhalsband, guldringar, det riktigt rann ur hans hand ner i den ljushyades händer och fickor. Tjugofem meter därifrån stod det fyra väktare i ring och småspråkade med en äldre dam i godan ro.

Jaja, så jobbar de!

Då jag skulle kliva på bussen såg jag en romsk man som smög ombord i dörren längst bak, medan vi vanliga fick gå in genom framdörren och bli registrerade,och betala för vår resa, jag upplyste då busschauffören om detta, men då han  talade mycket dålig svenska så brydde han sig inte särskilt utan skakade på sitt turbanprydda huvud och bussen med den fripassageraren for iväg.

Jag klev av på samma plats som denne man, och talade om för honom att vi får inte åka utan SL kort på bussar och tunnelbanor, men då förstod han inte svenska över huvud taget utan stirrade med barnaögon rakt ut i luften för att snabbt  gå över gatan och ställa sig på den hållplatsen, och då bussen strax kom så såg jag honom göra exakt samma manöver och bussen for iväg med denna fripassagerare, nu åt andra hållet!!!!!!!!!!!!!!!!!

En helt vanlig söndag i den stad där  allt olagligt görs hela tiden, och på spårvagnen från Skansen till NK så hann en kvinna bli plockad på sin plånbok av en ung kvinna med lång kjol och av ickesvenskt ursprung. Hon kände bara hur någon rörde vid henne där hon stod ombord i den fulla vagnen, och då vi stannade vid NK så ropade hon att hon blivit av med plånboken, och pekade på en ung kvinna som snabbt försvann i mängden av söndagsfirande människor,

Detta är Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lördag 2 september 2017

Barnmorskorna i Malmö, Sveriges tredje största stad ska få rätt att bära överfallslarm

Jag gläds med Barnmorskorna i Malmö, staden i vi lårt land där skjutningar , knivmord och våld duggar tätt!
De har fått tillåtelse att få bära överfallslarm då de arbetar, visst är det väl skönt att kunna få känna sig trygg på sin arbetsplats?
Att vara Barnmorska eller som man sa förr i tiden: Jordemor, för att vi hjälpte barnen till världen, vi hjälpte kvinnan genom förlossningen, lotsade henne genom den många gånger tunga och smärtsamma timmar där vi var ett stöd och en säkerhet för att allt skulle sluta lyckligt och bra, som det gör de allra allra flesta gånger, men också då det inte gjorde det var vi där och tog hand om mor och barn och numera också fadern på bästa sätt.

Jag minns starkt en berättelse från min kära numera salig väninna  för över tjugo år sedan, på ett sjukhus i Stockholm.
En hel romsk familj kom med in på förlossningen, och förlossningsrummet fylldes av anhöriga.
Då var ändå tonen annorlunda och barnmorskan uppskattades och överöstes med sedlar under förlossningens gång. Släktingarna stoppade på min vän mängder av sedlar, , i byxorna, innanför bluslinningen , ner i BH:n .

Hon berättade med stora ögon hur hon kände sig pressad från alla håll, alltefter som förlossningen pågick, men allt gick bra och hela släkten jublade.
Ni som vet hur det var förr, ja inte nu alltså då alla lura alla på pengar och sånt, då fick vi inte ta emot några pengar från anhöriga, vi kunde inte mutas, då hade vi blivit av med vår legitimation. Min vän gick ut i fikarummet, och tog av sig sina arbetskläder, för att se hur mycket som stoppats på henne under förlossningens gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessa pengar lades sedan i en gemensam kaffekassa på avd, det var så man fick göra förr i tiden om något gavs till en anställd personal, allt redovisades och kom då hela avd. till gagn.

Men idag mina vänner så får barnmorskorna nu överfallslarm istället då många män och släktingar ska följa med in för att vara med under förlossningen.
Nu blir Barnmorskan hotad, hotad till livet, " vi vet vem du är" vi vet var du bor" och många väljer idag att inte ha sin namnskylt på sig då det kan medföra fara för en själv och ens familj.

Förstår ni alla människor vad som hänt med vårt land?

För att hjälpa barnet till världen får man kanske vara beredd att bli hotad till livet.Brukade vi svenskar bete oss så???
Nej, det beror på den invandring som exploderat i vårt land under senare år, och då människor som inte har någon som helst respekt för ett människoliv kommer i stora horder, analfabeter, outbildade i mängder, och skall inlemmas i vårt land som vi har varit stolta över, vi har haft skolor, och krav på oss sedan vi föddes, vi har lärt oss vad som varit fel och rätt och så ska vi börja om igen, vi ska leva med människor som inte bryr sig om vad som man får göra eller inte vad som är olagligt eller inte, de hittar sina egna regler, tar över stadsdelar, hela städer, nu tar de över sjukhusen, och vi rädda och flata svenskar delar ut larm till utbildad sjukvårdspersonal så de skall kunna freda sig på sin arbetsplats! Vad betyder det?

I förrgår blev en polisman i Stockholm mitt på dagen oprovocerat knivhuggen i nacken då han kommenderats till att vara på Medborgarplatsen på Södermalm där de unga Afganska pojkarna installerat sig på en trappa för att protestera för att slippa utvisning .
I parken bredvid , Björns trädgård som tidigare beskrivits av en läsare som en tidigare lekplats för barn boende i området, har idag intagits av de Marockanska pojkarna som tagit sig hit illegalt och lever på stölder och våld, de har parken i sitt våld, och ingen normal människa med eller utan barn vågar gå dit idag!!!!!!

Vad tycker vi svenskar om denna utveckling? Är vi rasister om vi tycker det är hemskt? Eller reagerar några av oss så som alla borde göra, då vi ser hur landet nedmonteras dag efter dag år efter år, oavsett vilken regering i har. Nej, vi ska blunda och hålla käft,  Kan vi inte sluta vara de där dumma svenskarna som känns igen överallt i världen, som de alltid skrattat åt lite , de är infantila och knyter endast näven i byxfickan, men se upp och säga ifrån det vågar vi inte trots att vårt land inte längre är vårt land. Alla människor från hela världen, är välkomna men lär er vad som gäller här, vi är och har varit ett föregångsland, men om ni tar med er bara era egna lagar så kan vi inte leva tillsammans i Sverige utan det kommer bara att fortsätta våldet, kriminaliteten, dödandet av människor som om de vore lortar!!!!!!! Sätt er ner och fundera, vilket land vill vi ha?