Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 20 september 2017

Varmaste gratulationer till Silvan och Calle!!!

Dagens lyft!!!! De som inte har mycket pengar i sin portmonä är vårt kungapar, och som jag har bett och hoppats att Stövlen verkligen skulle tänka på dem i deras armmod, och så göööööööööööööööör han det....

Jag är mer än glad, för jag har annars fått gått in själv och gett dem ett handlån, tack snälla Stövlen, du är en hyvens karl, men igår fick jag reda på en hemlis!!!!
Vill ni veta?

Jo, en man som arbetat tillsammans med Herr Stövlen berättade att han var mycket bättre på att svetsa än att sköta landets affärer, och det ska vi tro på??????Tro på tro på tro på!

1 kommentar:

  1. Här står den fantastiska glädjeyran högt i taket. Vi tillhör en monarkistisk liten förening i Brödemåla i det mörkaste Småland. Äntligen kan de stackars vackra konungaparet slippa äta radhusbiff och de eviga Kinesiska nudlarna som säljs i förpackningar om tre, till det facila priset av 10 kronor. Det känns också befriande att veta, att då de små prinsarna och prinsessorna tarvar nya skor, kan de omedelbart införskaffa sig dylika.
    Därför hyllar vi nu denne ärbare Herr Stövlén upp till skyarna.
    Vi föraktar de uslingar som påstår att sagde man skulle vara bättre inom plåt- och svetseriområdet. Nej, tacka allt heligt att vi har en sådan mångkunning person som företräder vårt vackra blomstrande land.

    Torne Tagg

    SvaraRadera