Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 19 september 2017

Två Par Stövlen i Sverige idag....

Nu har vi fått ett par Stövlen till i vårt land, nämligen Dame Stövlen har tagit plats i Svenska kyrkan som en sann socialdemokrart!!!!!

Jag hade i min enfald trott att kyrkan och staten varit skilda från varandra under lååååång tid, men så var icke fallet....
Herr Stövlen styr regeringen och Dame Stövlen styr kyrkan, vad månde det bliva av detta land, och som en karamell på toppen, nämligen Polischefen Elgisson och Försvarsminister Struntkvist!!!!!!

Mums för oss alla hälsar er Grevinnan

1 kommentar:

  1. Redan på Gustav Vasas tid skildes staten från kyrkan, men det var ju först någon gång på 1550-talet. Du måste ju förstå att allt tar sin rundliga tid att genomföra!!!!!!!!

    Troligen är det ett gäng som under århundradenas lopp avbytts, för att "titta" på det. Herre Gud!!!! Ta det lugnt. Kanske nåååågon i det Svenska gråa sosselandet en dag får en chans att tala om för alla Stövléntrampande fotfolk, att delning av kyrka och stat sedan urminnes tider redan är bestämt och genomfört.
    Jag har ännu inte helt givit upp hoppet. Det gör jag först om ett år om det skulle bli nödvändigt. Det vill säga, om det rätta partiet vinner. Då gäller det att ivriga arbetsmyror sätter manken till för att fort som fanken sanera och röja upp allt som tagits sönder i en ilande fart de sista åren.

    Ett antifans av de Stövlénska folket

    SvaraRadera