Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 3 september 2017

Söndag på Skansen, samt ett och annat brott!

Bara lite aktuell information! Igår mördades en man i trettioårsåldern i södra Stockholm på öppen gata ,ingen  finns anhållen!De cirka åttahundra marockanska barnen som illegalt befinner sig i Sverige skulle enligt vår regering få sig byggt ett ungdomshem...... i Marocko för att locka tillbaka dessa barn hem till sitt eget land, men det sket sig i starten, och nu har regeringen lagt det hela på is meddelar de idag! Jajamännsan, så jobbar man i svensk och regering.......


När jag passerade den berömda "plattan"på väg hem från Skansen där det idag var gratis inträde, då gäller det för alla utan matjord i fickorna att hänga på, annars betalar du 180 kr för att komma in där.
Jag vill tala om att tre gånger per år har de som är medlemmar i Coop gratis inträde, lika med många barnfamiljer och många panchos!!!
Det ägs av en stiftelse och man har ökat priserna i rekordfart, bara för att slippa så mycket spring där förmodar jag!

Jag uppmärksammade hur en mörkhyad man stod och gjorde deal med en ljushyad, han lämnade över massor av guldarmband, guldhalsband, guldringar, det riktigt rann ur hans hand ner i den ljushyades händer och fickor. Tjugofem meter därifrån stod det fyra väktare i ring och småspråkade med en äldre dam i godan ro.

Jaja, så jobbar de!

Då jag skulle kliva på bussen såg jag en romsk man som smög ombord i dörren längst bak, medan vi vanliga fick gå in genom framdörren och bli registrerade,och betala för vår resa, jag upplyste då busschauffören om detta, men då han  talade mycket dålig svenska så brydde han sig inte särskilt utan skakade på sitt turbanprydda huvud och bussen med den fripassageraren for iväg.

Jag klev av på samma plats som denne man, och talade om för honom att vi får inte åka utan SL kort på bussar och tunnelbanor, men då förstod han inte svenska över huvud taget utan stirrade med barnaögon rakt ut i luften för att snabbt  gå över gatan och ställa sig på den hållplatsen, och då bussen strax kom så såg jag honom göra exakt samma manöver och bussen for iväg med denna fripassagerare, nu åt andra hållet!!!!!!!!!!!!!!!!!

En helt vanlig söndag i den stad där  allt olagligt görs hela tiden, och på spårvagnen från Skansen till NK så hann en kvinna bli plockad på sin plånbok av en ung kvinna med lång kjol och av ickesvenskt ursprung. Hon kände bara hur någon rörde vid henne där hon stod ombord i den fulla vagnen, och då vi stannade vid NK så ropade hon att hon blivit av med plånboken, och pekade på en ung kvinna som snabbt försvann i mängden av söndagsfirande människor,

Detta är Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Så här kan det också bli då lillebror försöker att plagiera STOREbror. Det vill säga The United States of America!!!!!!!! Vi jobbar som iglar på att bli precis som de i ALLA avseenden tydligen, MEN med den skillnaden att det bara är dräggen och småpåvarna som närmar sig dem storstilat. Den ack så flata övermakten tittar sig inte ens storögt omkring. Nej, som du påpekade, så väljer de som är ditsatta för att övervaka kriminaliteten att titta åt ett annat håll, eller varför inte småprata med en trevlig dam??????!!!! ja, det är ju viktigt att DE också får sin beskärda del av samhällets skyhöga skatter.

    Då du talar om fripassageraren på bussen, undrar jag om jag inte också haft den stora äran att få honom på den buss jag nyligen åkte med. Dock inträdde en viss skillnad i det avseendet, då den chaufför som körde vår buss på MYCKET dålig Svenska utbrister med hög och bestämd röst i högtalaren, att den person som försöker att åka med gratis, genast ska ta sig fram till honom för att erlägga stipulerad avgift. Om så icke är fallet, avgår inte bussen. Vi står där en stund utan att något händer. Då ropar chauffören igen, att det är ingen som helst mening att stå där och gömma sig i varken huva eller bakom en väska, då kameran HELA tiden är riktad mot honom. En minut senare far vi iväg då smitaren väljer att gå av.

    Alltid något, sade han som såg Åmål,
    hälsar dig medborgaren.

    SvaraRadera