Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 10 september 2017

Nedrustningsambassadör skall utses i Hornberga kommun

Hornberga skall nästa söndag då det inte bara är kyrkoval utan även skall en  Nedrustningsambassadör utses i Hornberga socken.
Nu har jag fått veta att jag själv skall kandidera tillsammans med ICA handlarens son Örjan...
Vem tror ni vinner??????

Vad vi skall nedrusta om i bygden vet jag inte riktigt, men att jag kommer att vinna det hela, självfallet, jag har det hela i min hand redan nu känner jag.

ICA handlarns son, pytt...........vem är den lille pojkvaskern som skall tävla mot mig?

Det är och jag säger det med emfas att det är själva ICAhandlarn som vill försöka återfå lite makt i samhället.
Han har ingen chans , inte med min  image som hela landet känner igen, ja hela Europa egentligen.
Vem vet icke vem jag är???

Känner någon av er Örjan ?????

Nej, jag vet väl det, nu är det bara att gå ut hårt i veckan och göra en valturné här i bygden, och jag startar redan idag då jag håller torgmöte nere vid Bageriet där alla får ventilera vad de har på lilla hjärtat, Mina allt i allo står redo med korvvagnen som vanligt då det är något extra, och godisregn till alla barn l, vilket jag vet att Rubina icke gillar, men då det gäller att sälja in sig tar jag till vilka knep som helst......

Väl mött nere vid bageriet kl 14. 15, och ha frågor om allt och inget som ni vill att jag ska nedrusta mot!!!!!
Grevinnan själv

3 kommentarer:

  1. Nu äro det stor spänning uti själva luften Käära Honorine, mååååååå jag då få påpassa att utsäga på min ära!!!!!!

    Jag, liksom du äro helt förvisad om att det äro du som innehaver den grova majoriteten uti denna förfråga, ty som du så pass ordagrant utsäger, så kunna man medelst ett enormt förfrågetecken stilla förfråga sig, VEM uti hela vida världen äro denne så obekante Örjan, av alla männskor???????
    Nej, om han ej kunna avtaga sitt nederfall slikt en man, kunna du törhända vända din så pass generösa sida till, för att däruppå erbjuda honom att få stå uti ett lämperligt hörn av torget, för att avyttra diverse charkuterier av lämperlig storlek. Se dock nogsamt till att han ICKE ståndar allt för nära dina tjänstehjon, samt denne Nisse uti Bryne. Naturlemente skola sagde man få locka de små med sitt godis, bara han EJ innehaver fula tankar uti hans huvud. Man läääääääser ju så mycket om slika herrar.

    Själve Översten äro över måttan stolt över att du nu skola nederrusta. Han avgör det lilla passuset, att det äro strunt samma vad du ämnar nederrusta, bara det sker, så att utsäga.
    Jag, Själve Översten Lilla Rara Svala samt Camina skola närvara då du låta din tordönsstämma ljuda över gator samt torg, då du omtalar huru en slipsten skola avdragas,
    hälsar dig en något upphetsad,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Ni är hjärtligen välkomna redan på lördagen så kan vi ha ett riktigt surströmmingskalas kvällen innan. Toivo vet du, med sitt finska kynne önskar såååååååå gärna att en gång få inmundiga detta stycke till äcklig fisk.........Vi andra kan sitta vid eget bord och inta Pekinganka med ris och vårrullar, eller något annat svenskt och gott!

    SvaraRadera
  3. Men Käära Honorine. Detta utlåter ju på min ära helt magnifico. Anser du att jag skola innehava ett litet enskilt samtal med Själve Översten om, att ICKE uppehålla sig allt för länge uti detta pörte till bostad som detta hjon vid namn Toivo innehaver. Vi veta ju alla samt envar vad detta kunna innehava till en slags följd, om jag nu så utsäger. Det avgäller ju att sagde Själve, avhåller sin huvudknopp intakt då detta Aurorande skola avgå av själva stapeln.

    Vi medtager några smärre långkok som kunna avätas då dessa så pass obehagerliga fiskar en vilja utebliva inmundigade uti diverse gommar,
    hälsar dig alla vi uppå Rubinsteinska medelst ett hjärteligt tack för inbjudan,
    via Ruban

    SvaraRadera