Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 5 september 2017

En oroande trend

Det skjuts mest i Sverige per capita än övriga europeiska länder!!! Skjutningar ökar och de är allt yngre yrkeskriminella gäng som använder våld, och ju yngre de är ju svårare skjutningar och våldet eskalerar....

Vi får fakta på detta, men vad säger regeringen? Jag lyssnar så det suger i öronen, men icke ett ljud, vi lägger locket på , det är väl det enklaste????

Vi läser också i tidningen idag att övervägande delen av svenskar vill få bort tiggeriet , kriminalisera detta , vad säger regeringen och vad säger de andra partierna endast ett år för valet? Inte ett minsta litet ljud hörs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Javisst, vi är ju i Sverige, där har vi inga åsikter, då så!

1 kommentar:

  1. Man får ju som bekant ligga som man bäddar, för att använda en sliten fras, men i dessa fall äger det nog sin riktighet, då jag endast kan dra den enkla slutsatsen, att Herr Stövlén med anhang gillar ytterst knöligt illa bäddade sängar.

    Hörde helt nyligen att man gjort en av de så vanliga undersökningarna. Den här gången gällde det ouppklarade mord och hård kriminalitet. Där kunde man få veta, att Svergie (det bästa landet i världen) med nöd och näppe klarade ca 23 %, medan man i Finland ( de som inget kan) klarar upp ca 97%.
    Tjaa, hur förklarar man det månne???? Kanske man kan sätta en utredning på det som kan grunna si så där en 14-15 år, för att sedan ALDRIG ta upp frågan. Bara så att det Svenska folket får veta, att de ska "tittas" på det,
    så sov så gott all ni som inget har att säga till om uti det så demokratiska landet,

    Den gamla vanliga medborgaren

    SvaraRadera