Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 14 september 2017

Lössen är på väg igen.....

September månad, det är månaden som är den vackraste finaste och mest spännande månaden på hela året....För då startar det nya livet upp igen, skolorna har börjat, kurser startas upp, det är friskt i luften och de mest korkade reser utomlands för att njuta av solen (i september) jag skrattar högt och stort, hur korkade kan folk vara, men det är ju inte ens mina problem.

Inte heller har jag själv personligen problem med den lusinvasion som kommer trampade på rad i just skolstarten efterskalv.....De går för allt de är värda för att snabbt sprida sig till barn och ungdomars huvuden, och så klättrar och kartar de i skallarna, och alla skall idag ha långt hår, och lössen jublar!!!!


Vad är det som händer i vårt land? Har vi inte lärt oss att hålla oss rena? Det fick människor göra för länge sedan, men nu  ligger vi i en djup dal av snusk igen och föräldrar måste se till , ja hur i hela friden ska de kunna det, då de inte kan sköta sig själva och sin egen hygien.......

Nej, vi får skicka ut en modern Lubbe Nordström i landet igen och göra stickprov i hem, slott och koja, och avläsa hur det frodas ibland pizzAKARTONGER och chipspåsar,
Men kom igen svenska folket, har ni sjunkit så lågt igen att i inte kan hålla smutsen ifrån er?
Jag får be Herr Stövlen att han delar ut luskammar tvålar och lusschampo till alla i vårt långa land och sedan se till att det används också.

Lag på detta herr Stövlen, innan lössen tar över våra liv helt hälsar  Grevinnan

1 kommentar:

  1. Som om det inte vore nog med dessa förhatliga huvudlöss som de flesta föräldrar kämpat emot. Nej, dessutom finn det numer vägglöss som grasserar fritt och ohämmat, så, VAD är det som händer?????? Är vi Svenskar så in i helv..... skitiga av oss??? Tyvärr måste nog svaret bli ett rungande jaaaaa!!!!!

    Anonym

    SvaraRadera