Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 10 september 2017

Sönerna vill inte komma hem och hjälpa till med Allans gård....


Jag har tjatat, jag har bönat, jag har skrikit till dem båda att nu får ni komma hem en stund till Sverige för att hjälpa mor med strategin för Ollonberga gård när vi inte just nu kan räkna med Allan, då han är på Gran Canaria och vilar ut efter sitt stora misstag att blanda sig in i Gärdis, den kvinnliga psykopaten från Norge!!!!!!!
Nåväl, trots att jag har talat med sönerna med hög röst så bryr de sig inte, nejdå de har sina egna liv, ja naturligtvis, men vad är väl en mor mot allting annat?
Ingenting ser det ut som.....

Julius JR har alltid så mycket i sin agenda och som världen ser ut idag och han arbetar med säkerhet så förstår jag honom , men den yngste som arbetar på bank i London, vad kan väl han ha att skylla på, han räknar Brexit han räknar Pund, han har fullt upp, jaja så här sitter jag solokvist med två stora gårdar på landsbygden där grödorna växer mig över huvudet, om inget görs snart!

Men jag har bett att både min Advokat och min gamle Advokat Wiveka Womander skall sammanstråla inne på Stora Finansbanken på Öfre Östermalm så vi kan reda ut detta, kanhända jag kan få Wiveka att hjälpa till, trots att hon aldrig fick hela sin utbildning till Advokat erkänd men det har ju inte hindrat henne under de senare åren.

Det är inte lätt att ha så mycket mark att hålla ordning på kan jag säga, då jag också har så mycket annat att lägga in tid på.......
Tänk om jag kunde ha armar som en bläckfisk och ett hästminne och två rävar bakom varje öra, då ni...........

3 kommentarer:

  1. Såååå pass snitserligt, Käära Honorine, att du skola avtaga kontakt med denna ack så förglömda Womander. Visserlunda äro hon icke färdigskolad uti detta så pass prekära lilla yrke, men det äro troligen bra mycket bättre än att avsitta där medelst skägget uti brevlådan.

    Betänk att det skola föravara så infernaliskt svårt att få bukt med Ungersvennarne. Att enkom innehava maaaage att förskylla uppå att de äger ett helt eget liv. VABAHHHH utbrista då jag, då mor nu avsitter där med icke mindre än tvenne ägor uppå halsen. Men, då ord samt inga visor ej avgälla, kunna du ej annat än bita uti den beska medicinen som de lärde plägar svänga sig utmed.

    Törhända det kunde vara en god idé att avtala med Calle samt Silvan om denna kipiga situation du nu så pass oförskylt hamnat uti. De kunna ju utsträcka en hjälpande hand, genom att bland annat uppsätta skylten "TILL SALU" med det konungsliga emblemet väl synerligt, samt varsin lite signatur under. (Ja, Silvan får väl förfalska Calles av kända skäl), ty DETTA om något kunna ditlocka om icke Kreti, så troligen Pleti.
    Calle innehaver säkert en liten reparatör uti bakfickan som han kunna framtrolla till en symbolisk liten struntsumma. Törhända kunna det räcka med att det ack så pass Finländske hjonet Toivo till hantverkarenkommer med något ät- samt drickbart medelst jämna mellanrum.
    Jag betror att detta skulle kunna tillgå som handen uti själva handsken, kände jag just inför att utsäga.

    Om du så tillönskar, kunna jag uppringa det såta paret, för att däruppå uppställa frågan,
    hälsar dig en som tillönska dig snar förbättring uti din sargade hals efter det att du medelst de stora bokstäverna tilltalat Ungtupparne,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Jag gjorde slag i saken direkt, och telefonerade ut till Drottningholm, Calle svarade på första signalen , men var inte i stånd att svara då han gnagde på en "purfärs" laxbit, men Silvan kom till hans räddning och lovade att tala med vad är de nu han heter, du vet samt Phil-Calip om de kunde komma ut och hjälpa mig lite att skörda! Det gjorde mig inte särdeles uppåt, för då klarar jag nog det bättre själv........Bara att kavla upp ärmarna på spetsblusen och sätta igång gårdens skördetröskor hälsar Grevinnan

    SvaraRadera
  3. Njaaaa, Käära Honorine, det DÄR skola du nog medelst säkerhet avpassa dig inför, ty som de gamla uvarna kackla, så göra ävenledes de yngre gökungarne. Såå, Käära Honorine. Uppkavla nu de så fagert spetsgarnerade blusärmarne, samt itutag med det så pass grova arbetet.
    Både jag samt Själve tilldigkommer inom det snaraste, för att liksom du, uppkavla ärmarne, men med undatag från att det EJ äro spetsbeprydda.
    "Purfärs"!!!!!!!! Jo jag avtackar jag,
    hälsar dig en som äro uti stånd att utgräva,
    Ruban

    SvaraRadera