Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 16 september 2017

Inte konstigt att världen mår illa av allt crap vi matas med.....

Godmorgon runt om i slott och små kojor!
Solen gassar redan och vi som väljer att njuta av septembervädret hemma i vårt land kan än en dag få njuta!

Jag ser på datorns utbud av nyheter, och blir ledsen i ögat kan jag säga.

Vad hittar jag där?

JO, Anna Book har haft sex på en ICAbutik med sin make en gång i tiden, jaja förklarar hon, det gick så fort så det var ingen som märkte........Spyfaktorn är hög!!!!

Så ser jag dessa kvinnliga boxares fula miner på stora bilder i båda blaskorna. Hur de förvrider sina ansikten och säger fula saker till varandra veckor innan de ska tävla!!!! Medan fotograferna står där och knäpper sina bilder....Inte konstigt att ungdomarna idag slår på allt som rör sig, vilka förebilder har de inte genom att se på tidningars framsideutbud.......

Glenn Strömberg, den avdankade fotbollsspelaren har gjort en FLOPP redan innan han fick vara med, ja ur ska man kunna hålla sig kvar i rampljuset trettio år sedan man slutat vara aktiv som fotbollsspelare????????????????????????

Så dessa bränder, bilar , hus, jag tror att pyromanerna mår mycket bra av samhällsklimatet idag..

Ni äter väl ändå inte av Stövlens valfläsk????? Jag bara undrar, för nu börjar han mata småfolket med pengar och godis och mat till de gamla, han höll sig undan då han borde ha visat sig och förklarat varför hans regeringsmedlemmar ljög varandra och andra blå, men då var han som uppslukad av jorden, troligen sittande i hemmets lugna vrå sippandes på en kall starkbärs!!!!

Ni går väl ändå inte på hans lögner om när mannan redan nästa år skall regna ner från himlen?????
Glöm inte att vårt land urholkas för var dag, klyftorna ökar och det som en gång var Sverige är idag bara en chimär.

Och så har vi pojken Kim Jung Un, den lille krabaten som aldrig har fått tagit del av hur man beter sig, hans skallra är vår stora rädsla, ser han inte att det inte en bomb han skakar i handen????? Ska en sådan idiot få förstöra hela vår planet, nej någon patrull måste bli utsänd och ta ifrån honom sina leksaker hälsar Grevinnan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar