Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 14 december 2017

Årets Jultal på Hornberga

I vårt avsekulariserade land som vi så stolt nedmonterat, avkristnat kyrkor, hånskrattat åt det kristna budskapet, javisst, det är upp till var och en. Men har vi fått ett bättre land i och med det?
Nej, verkligen inte, vad vi istället har så är det en mängd av människor som kommer till vårt land och vars religion skall styra det mesta, medan vi själva står som handfallna byfånar......
Det ges möjligheter att öppna skolor av alla de religiösa slag i vårt land, och vi ser vad som händer i och med detta, är det ingen som ser det. Allt våld, kriminalitet ökar och allt fler är rädda för att vistas ute i sina egna närområden på grund av det ökade kriminella våldet, osäkerheten, vilka ger sig på judar i Sverige, vilka bråkar med varandra på invandrarboenden? Vilka är hövdingar i stora kriminella gäng, jo det är de som kommit hit med sin religion och planterar den i vårt lilla ömkliga land, där vi knappast längre vågar visa den Svenska flaggan, för att då blir vi kallade rasister, och vi tar på oss skämskudden och slänger iväg Pippi Långstrump i Söderhavet i den öppna elden som uppstår då de som känner sig utanför vårt samhälle bränner bilar , hus och annat lättantändligt.

Jag önskar att vi kunde vara lika stolta över vår svenskhet som alla  andra människor i världen över sin bakgrund, jag gråter för den framtid vi har byggt upp för kommande generationer, Hat, hot, intolerans, och så låter vi religionerna ta allt större plats i vårt samhälle, medan vår kristendom har begravts och när det blåser så har vi stackars små människobarn inget att vare sig be och hoppas på, vi står där med byxorna nere,,,,,,,, Tack till hela svenska styret som gjort det så med sådan stor flathet, tack för att ni nedmonterat allt som mina förfäder en gång byggde upp .



Merry Christmas all of you from all of us

5 kommentarer:

  1. Honorine! Mitt stora tack till dig och årets jultal!Det borde finnas fler starka kvinnor som liksom du vågar stå upp, och inte bara för me too, utan för att knyta vår hand och tala om att nu räcker det. Vi vill vara stolta över vårt eget land hälsar Kolin i sundet

    SvaraRadera
  2. Kolin min vän! Tack för ditt engagemang, jag har största respekt för dig och bugar så pälsmössa ligger i dammet just nu hälsar HS

    SvaraRadera
  3. Varför finns det inte fler av er rakryggade sort Honorine och Kolin???? Är det verkligen möjligt att det bara finns 2 ynka personer i vårt mycket avlånga land, som ser och erfar var eviga minut, vad som pågår?????? Var isolerar man sig så till den milda grad för att undgå det????
    Är det så JÄVLA viktigt att inte framstå som en rasist, eller exakt VAD är det frågan om?????

    Ser ni inte, att vi är nu redan lååååångt inne i trettiotalet???? Du tar upp bokbålet. Visserligen i form av något så oskyldigt som Pippi Långstrump. Det har, vad jag vet, redan förekommit i ett annat land under sagda trettiotal, som också pysslade med bokbål.

    Man utökar hoten, bränderna och förföljandet av Judarna. Känns det månne bekant???
    Man dödar fritt och ohämmat den man för stunden känner för.
    När riktigt avskyvärda saker händer alltför ofta, smyger sig vår Statsminister fram ur hans väl dolda vrå, för att därpå "beklaga" det som återigen hänt, för det är ju som bekant inte okej. Därmed kan han borsta av sina soliga händer, för att därpå återgå till absolut INGENTING!!!!!!

    Snorvalpar dödar fritt och ohämmat på gator och torg, för att ICKE förglömma skolorna. Där finns lärare som är livrädda för "telningarna" som regerar på skolorna. De är bundna till både händer och fötter i form av ALLA förbud som råder. Du är absolut förbjuden att säga till vederbörande, om hen inte varken lyssnar eller uppför sig som den grottman hen tydligen äger rätt till.

    Att tro att föräldrarna har någon form av ansvar i telningens fostran är enbart naivt.
    Nej, man hänvisar till skolans plikt att uppfostra dem. Att det sedan är stört omöjligt är en helt annan sak, för det är ju för faaan samhällets sak som vila på deras axlar.

    Om man redan som småbarnsförälder, är livrädd för sin pyttelilla telning, kan det bara barka käpprätt åt helvete.

    Har man sedan en totalt meningslös statsmakt, kan det bara leda till anarki.

    Nu då vi redan begåvats med dessa livsfarliga psykskadade herrar som styr vårt klot, som är så makthungriga att de planerar ett världskrig, KANSKE man skulle ta bort handen från ansiktet. Sluta att se mellan fingrarna, för att därpå se till att åtminstånde ha LITE på fötterna, för tro mina ord, KRIG kommer det att bli, och då mina naiva vänner, handlar det INTE om ett sådant som pågick under 30- och 40-talet. Nej, då blir det troligen inte många kvar som skall ta hand om vårt redan nu raserade land.

    Jag kan bara hålla med om, att jag är inte på minsta vis avundsjuk på de stackars ungdomar som ska bygga upp vårt redan så totalt raserade land.

    Agnes Argh

    SvaraRadera
  4. Agnes, du är en av oss, nu är vi tre personer i Sverige som har huvudet och intelligensen i behåll, det gläder mig när du så nyktert ser på samma sak som Kolin och jag gör...Vad göra då vi är ganska allena om kunskapen och klokskapen, kan man tvångsvaccinera medmänniskor mot dumhet? Kan vi lägga ett lagförslag om det tror du Agnes? Jag tänker att vi går förbi alla de vanliga turerna och lagstiftar själva, eftersom vi är så demokratiska, önskar svar snart HS

    SvaraRadera
  5. Nu blev det svårt här, då jag tror att det där med vaccination enbart är att kasta pärlor för svin, så att säga. Jag tänker då främst på kostnaderna för detta då jag misstänker att folket är immuna mot allt i den vägen. Det måste kraftigare doningar till.
    Kanske ett par förbud kunde vara på plats, så som :
    1. Du får bara 1 timme per dygn att glo ner i telefonen. Den stängs av efter stipulerad tid.
    2. Endast en påse chips får förbrukas per familj, oavsett hur många personer som ingår i den.
    3. ALLA ska kunna ha ett variationsrikt språk. Husförhör kommer oanmält hem till familjen. Gäller både vuxna och barn.
    4. Du MÅSTE kunna argumentera utan att ta till varken knytnävar eller hämndbegär.
    5. I skoltvånget ingår samt krävs att kunna uppföra sig. Inte mörda varandra. Svara på frågor som rör läxor som är LÄSTA.
    6. Barn måste lära sig i tid, att om man vill ha något, får man anstränga sig för att förtjäna det.
    8. Det föräldrarna som har ALLT ansvar för deras barn. I första klass kommer ett stort test som är utformat så, att barnen direkt visar hur pass långt de har kommit i bland annat artighet samt respekt för andra personer och deras tillhörigheter.
    9. Alla äger rätt att ha en egen åsikt vad det än gäller. Hårda straff vid mobbing av alla och envar.
    10. Enhetliga skolkläder är ett måste.

    Ja, här kommer det ett par förslag på vad som kan tänkas göras då folk inte kan uppföra sig.

    Agnes Argh

    SvaraRadera