Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 19 december 2017

Gruppvåldtäktsmän går fria!!!!!!! Sedan får de betalt för den tiden som de suttit häktade, ett skadestånd för att de har gruppvåldtagit en ensam kvinna ..

Nu förstår jag varför det är så fruktansvärt attraktivt att vilja vara i Sverige, med våra normer och regler, det är mums filibaba för personer som har en sjuklig syn på rätt och fel och att i Sverige lyder Svenska luddiga lagar. Detta har vetats om under lång tid.
Tar vi oss in i Sverige, de dumbommarna kräver ingenting av oss, vi blir så välkomnande , Svenska är inte så viktigt att lära sig, nejnejnej, inte ska svenska talas i Sverige, det verkar helt tokigt tycker en del av våra politikerbestämmare. De anklagade begär inte mer än ca 200.000 styck för att de våldtog, vad säger ni lallande Svenskar? En miljon för en gruppvåldtäkt, det är bra betalt!!!!!!!!Lättförtjänta slantar! Ska inte vår regering lära ut små knep till alla fattigpensionärer, "Våldta en tant och tjäna en slant!!!!!!"

Vad vi har för regler och förordningar, nej snälla det ska väl inte svenska personer behöva lära sig, det räcker om de som är födda här kan hjälpligt.

Att vi inte våldtar kvinnor, barn flickor, pojkar eller män. vem bryr sig då Sverige vimlar det av frigjorda människor som tror gott om alla.Här finns något för alla med sjuka hjärnor, normer och regler!

Gruppvåldtäkter tycker vissa män tydligen om, de fega stackarna, och istället för att skärpa lagstiftningen, mer kunskap till poliser, nej inte ska det väl vara så hårda krav på polisintagningen i Sverige, för då står det ju tomma platser på våra Polishögskolor, nej men sänk kraven skriker vi, så att flera kan komma in, kan de skriva ett kryss istället för sitt namn, det borde väl räcka?

När vi i dagens läge inte har den kunskap hos de som skall hjälpa oss, sänk inga krav!
Inom Svensk sjukvård har de liknande tänkande. Så få sjuksköterskor, men snälla . ge lite snabbutbildning till de som inget kan och vips kan man delegera , och så har vi massor av "sjuksköterskor" som vare sig har kunskap eller empatin som skall ta hand de mest sjuka!

Förstår ni att jag är väldigt rädd för det politiska läge som råder i vårt land, och för vårt svenska folk, där ca 90% är ett gäng lallande fånar!

Vi ställer inga som helst krav på någonting, vi lullar vidare i Julhandeln, nu har ju också uppropet om Mee to dragit förbi, alla kvinnor som någon man sett på på otillbörligt sätt har fått skriva på och en del som har ansiktet i Popoulärmedia har även fått vittna och visa fejan......vilket kan leda till löneförhöjning, flera uppdrag i media, och mera klirr i lilla kassan....

Men hur ser vi på dessa svin som gruppvåldtar, och sedan blir släppta  pga vår dåliga lagstiftning, ja de är ju jätteglada och kan rakryggade gå ut och fortsätta våldta, begära skadestånd osv osv, men de flickor, barn och kvinnor, män och pojkar som blir utsatta, vart ska de gå för att få rättvisa? Jag har blivit en människofientlig Grevinna varefter tiden går och dumheten hos människorna blir allt mer tydliga.
ORA ET LABORA hälsar HS för en bättre regering 2018

3 kommentarer:

  1. Det är helt enkelt RENT FÖR JÄÄÄÄÄVLIGT det som pågår. Jag har så oerhört svårt att förstå hur människor eller vad man nu skall kalla dem för, är skapta. VAR i HELA världen har man befunnit sig, innan man kom på att de nu ska ta sig till Sagolandet Sverige. Har de läst, (nåja, så värst läskunniga är de väl inte), MEN om så är fallet. Har man då läst någon märklig fabel eller liknande, om att kvinnor är BARA till för att våldtas, kastas syra på, skjutas eller dödas på annat sätt som kan behaga dessa kryp. Tror de i sin totala enfald, att de flickor, unga tjejer, kvinnor, småpojkar, ja praktiskt taget ALLT som rör sig på gator och torg, eller varför inte i hemmen osv, är en slags marknad som är till för att vara så hemska emot som det bara är möjligt till. KAN det vara svaret på att deras kvinnor är gömda från topp till tå, samt undangömda i hemmen, för att dessa märkliga varelser STÄNDIGT måste våldta?

    OM nu de här svinen inte har någon form av hjärna, så är det endast med gigantisk förskräckelse jag nu VET, att även vi här vi vårt så innerligt rättfärdiga land, tillåter sådant med RÅGE.

    Är det faktiskt på det viset, att vi MÅSTE ha utegångsförbud för OSS, så att de jävlarna kan få husera fritt och ohämmat.

    SKULLE det vid något tillfälle gå så långt att det skulle bli någon form av rättegång när, låt oss säga, en kvinna vågat sig på att anmäla brottet, är det praktiskt taget omöjligt att få denna hord av våldtäktsmän fällda, ty hon får väl för faaan se till att inte finnas till. Bevis saknas ALLTID skulle jag vilja påstå, om man jämför det ofantliga antalet som utsättes för detta.

    Då det händer att ett tiotal stackars invandrarPOJKAR blir fällda, så har de ju, som du så riktigt säger, dragit vinstlotten.
    Ergo. Är det så, att dessa galningar så innerligt GÄRNA vill åka dit, så att de kan fylla på börsen ordentligt.
    De har ju redan ett otal våldtäkter som ligger bakom dem. Det gäller att ha framförhållning, samt att noga planera sin ekonomi.

    Det är ju en jävla tur att vi har ett otal pensionärer som man kan lätt och behändigt frånta deras hårt injobbade pensionspengar. Men så finns ju tack och lov även sjukvården som kan dras in radikalt, så att dessa POJKAR kan försörjas rikligt.

    Det är lika bra att jag avslutar nu, för annars kommer jag att få ett radikalt raseriutbrott. Och DET min vän är INTE längre roligt.

    Agnes ARGH!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Du har så rätt Agnes och jag gillar din ilska, den är äkta, vilket inte mycket annat är i det här landet!

    Jag lyssnade på Snillen spekulerar , dvs de som fått Årets Nobelpriser, och där funderades kring dumskapen hos så många människor vilket gör det möjligt att sådana som politiker som är lite mer slagfärdiga kan slå blå dunster i ögonen på dumsnutar, dvs medborgarna, jag blev verkligen förvånad, trots att jag redan visste, men att talades även i dessa kretsar om människans dumskap ställer till så mycket hemskt! HS

    SvaraRadera
  3. Ja, troligen är det så att det gått så pass långt i denna totala enfald, att dessa snillen inte längre kan, eller vill hålla tyst om den krassa verkligheten, ty om de fortsätter med att låtsas som om den inte fanns, skulle även dessa snillen inbegripas i den så vedervärdigt breda massan.

    Agnes Argh

    SvaraRadera