Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 27 december 2017

Nog för att Rött är julens färg, men måste vi sprida Morbilli på grund av dumhet och okunskap? Där går väl gränsen???

Skönt att helgen är över och att vintern äntligen kom , jag har hjälp av Bertil med traktorn från grannbyn som hjälpt mig att ploga upp vägen ner till stora vägen, vilket jag är mycket tacksam för. Utan mina små hjälpare som fortfarande är på ledighet så blir det svårt med alla de praktiska saker på gården då allt ligger under detta vita vackra täcke.

Hästarna har varit ute en kort sväng då Bertil körde upp en liten paddock till dem så de får sträcka på benen.
Jag läser i Dagens tidning att nu har vi Morbilli fall i Sverige igen. Göteborg går upp i stabsläge, och fallen väntas öka.


Jag får hjärtat i halsgropen av ilska. Nu har de dumma visat sin dumhet och de utan kunskap visat sin okunskap och så har vi dessa barnsjukdomar tillbaka igen.... Som vi började vaccinera för i den sk trippelvaccineringen redan 1971. Förstår ni?  1971, och idag så finns det människor i vårt land som inte vaccinerar sina barn, utan låta dem få sjukdomen som dels är smittsam , dels kan ge följdsjukdomar som meningitis acuta som kan vara dödlig.

Sedan kommer människor från andra länder, vi vet att  Rumänien vaccinerar inte, och så detta resande , ja resultatet ser vi nu, och jag blir så upprörd då det är barnen som vanligen blir de drabbade, pga av de vuxna människornas okunskap och dumhet, ja som alltid!

Med vänlig hälsning HS

1 kommentar:

  1. Jag och väldigt många känner oss oerhört påhoppade då du påstår att vi inte ser till att barnen blir vaccinerade mot mässlingen.

    Jag vill att du ska fatta, att om man som VI är veganer, så behövs då sannerligen inte något gift som ska sprutas in i våra renlevnadsbarns vener.

    Om man bara ser till att aldrig någonsin stoppa in någon form av KÖTT i deras munnar, så ska du nog se att ALLT ordnar sig. Så kom inte här och påstå att VI ser till att en epidemi är på gång!!!!!! Vi har full koll ska du veta.

    Fram för fler kepsar och ett rejält oansat helskägg.

    En anonym från SOFO

    SvaraRadera