Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 7 februari 2012

Porträtten är nu klara....

Porträttkonstnären Mandus Kavelli har idag gjort två porträtt av petit moi, en i naturlig utformning samt en i en mer modernare Picassotolkning! Båda är otroliga konstverk, och jag kan bara buga mig för Mandus som bara blir mer och mer professionell i sin framtoning hälsar en mycket nöjd HS 

4 kommentarer:

  1. Som vanligt har han gjort mästerverk!!!!

    SvaraRadera
  2. Ja Kors i JösseNAMN så exalterad jag BLIIIIIIIIIIIIIIIIR då du så elegant uppvisar denne Mandus Kavellis magnifika penseldragskunniga hand, kära Honorine. Här ställs man dock inför en grym svårighet att utvälja ett favoritkonterfej.
    Visserligen visar du två skilda sidor av dig, genom att dels låta betraktaren avnjuta din profil, för att sedan som i ett litet hux flux, få se dig en face. Och då tillåter han sig att framta den Picassoianska ådran i honom. Detta får till följd att det blir en enorm fröjd för en konstvetare som jag, att få tillfälle att begrunda dessa båda så högintressanta sidor av dig. Denne Kavelli måste hysa särskilt varma känslor för dig, då han så tydligt utbrister i detta färgsprakeri i sann konst. Ja, denne man har nu i och med detta, dragit högsta vinstlotten, då jag har för avsikt att ditkomma till honom. Men det får allt bli efter det att vi hemkommit från detta så pass efterlängtade Afrikat,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  3. Mandus ringde nyss bara för att berätta att han idag blivit nerringd och fått 28 beställningar på porträtt, då de sipprat ut att såväl Silvan som jag suttit modell för honom, det ni mina vänner. Glöm icke namnet Mandus kavelli, han kommer att kosta skjortan om några år, minns vem som sade det först!!!!

    SvaraRadera
  4. Detta skall jag fortsättningsvis för alltid hålla i mitt så eminenta minne, kära Honorine. Visst kan ALLA Grevinnor numer känna en stor trygghet, då de numer så säkert VET att denne Mandus Kavelli enkom blir dyrare samt dyrare. Ävenledes detta kan bidra till att somliga Grevinnor väntar ut denna tid, till dess att priset är skyhögt.

    Jag bara MÅSTE få komplimagera dig ytterligare en gång för dessa så ytterst fagra målningar,
    hälsar dig en stolt Grevinna som fått äran att stå vid din sida. I synnerhet NU, då jag sett dessa bilder.
    Rubina

    SvaraRadera