Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 16 februari 2012

Uppbrott.........................

Taxibilen står redan framkörd och varmkörd i den bistra morgonkylan.

Jag har knappt sovit en blund och redan vid 04tiden var jag ner till stallet och tog farväl av mina kärlekar Lady Gaga och Tunas Idol! Smekte dem försiktigt över deras ryggar och viskade att snart är jag tillbaks igen!

Toivo är fåordig, han står i köket och plockar med koppar och fat, och jag ser på hans rygg att idag är han nedstämd, och Arne sitter vid köksbordet och tummar på vintermössa , tyst som en norrlänning, trots sitt småländska ursprung!
Lilla Elsa är rödgråten, och hon bara står och ser ut genom fönstret och den taxibil som väntar på mig och Julle.

Afganpälsen på, jägarhatten, mina nuinköpta Hunter vinterfordrade. Väskorna inställda i bilen.
Callas och Nilsson syns icke till, de vet att matmor ger sig av idag och vill inte delta i sorgegondolen!

- Kära mor, nu är allt inpackat i bilen, och är du klar så ger vi oss av. Vi har en flight som lyfter om en timme och trettiofem minuter med första stop CDG Paris, och där du Och tant Rubina blir dumpade, jag ska var i Singapore till kvällen.

- Ni vet att det här med att säga farväl är något jag inte klarar av, så vi kramas icke, utan säger bara på återseende och ta väl hand om djuren och gården, tills att jag är tillbaka igen.

Jag går snabbt ut och sätter mig i bilens baksäte, och med Julius Jr i framsätet rullar taxin nu snabbt genom alle´n och ut på vägen mot stan och Bromma airport.

Där väntar Rubie som tillsammans med mig skall ner till Africa och göra våra studier, och under en tid leva ett farligt, spännande och helt underbart liv!

Jag kommer inte att ha stor möjlighet att hålla er underrättade under tiden, men genom min Advokat Wiveka Womander af Schi´ten hoppas jag kunna delge er lite av mina upplevelser från den Africanska kontinenten.

Time to say goodbye!!!!!!Hälsar HS

1 kommentar:

  1. - Nu Själve Översten är det du som basar där hemma. Så se för allt smör i Småland till att icke Camina svävar ut i någon märklig lust att smypyssla med NÅGOT som helst konstliknande tjafs!!!
    - Jag VET redan allt det där Rubina. Jag har alla regler HÅRT inpräntade i huvudet.
    - Det skall alla gudar veta att du har. MEN betänk nu NOGA på vad jag sagt om din så snabbt analkande skrumplever!!!!! INGET supande i smyg eller med din så bästa vän Toivo.
    - Ähummm.
    - Men se DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kommer ju den så kära Honorine.....

    SvaraRadera