Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 30 maj 2017

76% av de små ensamkommande pojkarna som kommit till Sverige är vuxna män!!!!!

Nu har det fastställts, och det kommer att röra om i grytorna inför nästa års val, var så säkre!-

Och tänk nu på alla de ensamma kvinnor som tagit sig an en liten pojke när ändå deras egen familj flyttat hemifrån, äldre kvinnor som genomskenhelighet plockar in ensamma pojkar i sitt hem, där ska myndigheterna ha stenkoll!
För så många snälla godhjärtade kvinnor, och även ensamma män finns nog inte i vårt land som enbart av medmänsklighet tar emot ensamma pojkar som egentligen är unga män.
Förr skojades det om alla dessa kvinnor som for till Gambia och försåg sig på ålderns höst med en ung pojke, nu behöver man inte åka så långt!

Jag är upprörd över både dessa kvinnor så som jag är upprörd över hur myndigheterna arbetar i snigelfart i viktiga ärenden........HS

3 kommentarer:

  1. Puuuuuuh, Käära Honorine. Jag ORKAR ej längre ej ens upphöja ett enda litet ögonbryn, då detta nu som först så att säga framkommer. Detta innehaver HELA världen omvetat sedan detta "förflyttande" uppkom!!!!!!!!!!!

    Huru många så kallade "bikter" haver vi ej hört uti radioapparaten då dessa "pojkar" omtalat vad de måste göra, för att få en peng till mat samt husrum????

    Du haver så förbaskat rätt då du omtalar att "Gambiatanterna" ej längre tarvar att ivägfara till det så pass Afrikanska landet, för att på ort samt ställe tillse att gossarna kunna förtjäna en liten slant.

    Vad jagdärtill undrar lite smått över äro, varföre man EJ kallar dessa tanter vid dess rätta namn, vilket man snabbt gör då det handlar om män som göra exakt likadant. Jag uttänker då giverlunda på ordet PEDOFIL!!!!!!!!

    Så se till att titta mycket noga (lupp tarvas ICKE), hur det tillstår där hemma hos den "snälla" tanten,
    hälsar dig en som äro upprörd över ALLT falskt lismande och det som äro så förbålt förljuget,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. DET här skulle om det synades kallas för pedofili, när kvinnor vill ha vuxna män boendes hemma och få betalt för det och samtidigt fä till en god relation till den unge ovetande mannen

    SvaraRadera