Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 28 maj 2017

Vad säger ni om min nya tapet i lilla kabinettet?

Äntligen har det lilla kabinettet fått en ny tapet, och eftersom jag har kassaskåpet där tyckte jag det passar så bra med denna tapet med guldnycklar på, lättare för eventuella tjuvar att hitta rätt på en gång!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Men Käära Honorine, så formidabelt granna tapeter du innehaver utvalt till ditt kabinett. Att dessa äro beprydda med de gyllene nycklarne äro icke mindre än just genialt, ty då tarvar ej presumtiva tjyvar ej sabotera allt för mycket, då lusten till både penningar samt dessa så dyrbara juveler påminner sig allt för starkt att byta ägare, så att utsäga.

    Då jag betittar dessa så fagra blomster du nu uppvisat, kommer jag att tänka uppå den ack så pass kunniga hortologen jag känna både utan samt innan. Han bevistar en större äga uti det så berömda Rytesö. Dock äro han en smula förtegen, då det gälla att utsäga alla blomster vid dess rätta namn. Därföre säger han enkom Lobelior om hela släktet. Nåväl. jag innehade den stora äran att få samtala med honom en afton slik denna. Giverlunda kommo vi att samtala om just blomster. Jag omtalade för honom, att en kvinna mig närstående hade dristat sig att omtala för mig, att hon samt en kär väninna till henne hade avplockat icke mindre än Liljekonvaljer. Stor tystnad uppstodo då, varefter han med myndighetsstämma omtalade för mig, att jag skulle å det bestämdaste omtala för vederbörande, att DETTA äro ICKE rätt, då dessa blomster äro fridlysta. Därföre kunna jag å hennes vägnar känna mig en aning skamsen. Så, Käära Honorine. Drista dig alderig till att frestas att avplocka slika då de komma uti din väg.

    Jag äro för överigt just hemkommen från en seans hos en av de lite mer berömda spåkvinnorne. Jag omtalade EJ vad saken gällde, men efter en lååååååång sejour nickade hon enkom, för att däruppå lugnt säga, att jag tarvade EJ oroa mig så mycket längre, då saker samt ting snart skulle kommas till rätta med, samt att alla de berörde kunna utandas,
    hälsar dig en som hoppas utur djupet av mitt hjärta, att så äro fallet,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Tack kära Rubina för ditt besök hos spåkvinnan, det berör mitt hjärta och själ! Vad tapeten anbelangar så visst är det lite käckt att direkt påvisa presumtiva inbrottstjuvar var själva skåpet står, men å andra sidan är just detta kassaskåp innehållslöst och ekande tomt. Man är väl inte dum, man har väl "hjärna"??????

    SvaraRadera
  3. Ohhhhhja, Käära Hoorine!!!!!! Visst veta jag att du innehaver en hjärna, så det kunna jag uträkna uppå ena handens fem fingrar, att detta enkom äro till för den så pass lättlurade pöbeln som finnas en masse av.
    Därföre tycka jag att detta äro finurerligt,
    hälsar dig tvenne här uppå Rubinsteinska,
    Ruban

    SvaraRadera