Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 8 maj 2017

Istället för att sova när natten faller på. så......

När skorporna var slut så var sängen istället full av smulor vilket gjorde mig knastrig på hela kroppen, och irriterad klev jag upp, tog mig en kall avrivning och sedan i stallkläderna, och herre min je så glada de blev alla tre sötgosingar då jag smög in i stallet och kikade på dem.

Ja, lille Nippe har lärt sig under våren att han ska vara ute i stallet på nätterna och inte ligga på björnfällen i stora hallen och mumsa äpplen ur kristallskålen!!!!
Det var inte det lättaste vill jag säga i förtrolighet, han är en envis liten kille, men med min list osv osv ......

Tunas Idol och Lady Gaga gnäggade av glädje och fick för sig att det var morgon, så efter en mycket tidig frukost så lät jag dem gå ut alla tre i den ganska så ljumma vårnatten, och tillsammans strövade vi runt i skogen och bara lyssnade till alla de ljud som hördes och då solen började gå upp stannade vi till alla fyra nere vid Hornbergasjön, där de drack det friska vattnet medan jag lade mig ner i gräset och bara njöt av att ännu en  dag få vara med!!!!!!
Nu är klockan tio på förmiddagen och det känns som om det var längesedan jag smulade med skorpor och sylt i sängen .......

Här har jag plockat fram lite ansiktscreme inför kvällen. Smörja in sig med dessa skall enligt reklamen göra att man sover på söta örat hela natten!!!!! I will tell you the next time.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar