Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 29 maj 2017

Klockan 18.55 infaller tystnaden härute på säteriet, så vi är alla beredda...

Hästarna har ätit äpplen morötter och hö samt druckit sin dagsranson av vatten. Kattorna är inne och nyss avnjutit varsin portion med färska räkor, druckit rikligt med grädde och förbereder sig inför den tysta kvällen. Vi drar oss alla tillbaka, Toivo har bakat färdigt, köket är renskurat, Arne har krattat gårdsplanen , vattnat alla växter och ställt ifrån sig både vattenkannan och krattan.

Strax går vi in i minnet av vår kära Sir Roger Moore, så oändligt saknad av oss och så många around the world!

En äkta gentleman har gått ur tiden, och vi minns honom denna kväll i tystnad och själv kommer jag att sitta och meditera på verandan, dofta på Hägg och Syren och minnas!


3 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Allt ni nu gjort för att hedra den så djupt saknade Sir Roger Moore äro högst respektabelt. Ävenledes vi uppå Rubinsteinska skola innehava en lång tyst minut.

    Jag vill dock förbereda dig på, att jag ryktesvis avhört, att världspressen haver för avsikt att vara uppå plats på samt runt Hornberga Säteri. Nu veta jag ej om du delgivits detta, men OM så icke äro förfallet, haver du erfarit detta nu.
    Således äro det bra att tottosarne äro välryktade, samt att Kissarne äro mätta samt belåtna, så att ej någon av animalerna störa bilden av edert farvältagande, då hela världspressen befinna sig uppå ort samt ställe,
    hälsar dig en som innehaver sorg,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Låt gamarna komma och sitta ner och hacka vid vårt sorgebord, om de nu känner sig kunna ha så lite innanför västarna, och dåligt med intelligens!!!!

    SvaraRadera
  3. Käära Honorine. Jag har nu vidtalat Själve Översten. Han skola nu ihopsamla ett gäng av det gamla gardet som kunna freda eder uti sorgen. Dessa ärrade herrar kunna medelst enkla metoder omtala för dem, att det finnes vissa gränser som I C K E överskrides. Så om du vill, kunna de vara hos eder då det passa sig,
    hälsar dig tvenne som anser att måttet äro rågat,
    Ruban, Själve Översten

    SvaraRadera