Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 20 maj 2017

Debatten pågår!!!!!!

Idag har vi suttit på Grands veranda hela eftermiddagen , Rubina, Översten, min Advokat och jag. Medan vi intagit såväl Ostron som Ålaladåb har det svängt rejält i våra diskussioner, vi har hunnit avhandla en hel del, som vi under måndagen kommer att meddela regering och riksdag.
Varför är landet så fritt från de så kallade udda figurer som förr fanns lite överallt i vårt samhälle.

Försvann de i och med att Mentalsjukhusen avskaffades undrar vi? Blev dessa personer förpassade till de saligas ägnder?Togs de av daga helt enkelt? Vi forskar vidare!


Varför vill så många föräldrar idag vilja ha möjlighet att sätta en diagnos på sina barn ?
För att kunna kunna få medicin att proppa i dessa barn så de blir fina och lugna????????????????????????
Frågorna tumlade runt i rummet och vi spekulerade vilt.

Vad vi kom fram till i dessa frågor är att vi använder alltmer medicin , ångestdämpande, sömnmedel, och serotoninhöjare.
Det skrivs ut av läkare till människor i ALLA de åldrar, så alla ska bli lugna och fina, likriktade ska vi vandra i samhället som lite smålallande fånar istället för att vara de vi är. LIKRIKTNING är svaret, och det tror inte vi fyra briljanta hjärnor på, de enda som tjänar på detta är Läkemedelstillverkare som formligen överöser oss människor med all denna psykofarmaka, serotoninhöjare, uppiggande, dämpande, och så mängder av Placebopiller   för att hålla oss i schack!!!!!

Vidare diskuterades varför vissa människor aldrig söker sig vidare i sina liv, utan stannar upp och blir kvar där såväl i tanke som fysiskt, medan en del väljer frihet, nyfikenhet och har sin upptäckarglädje kvar under livet. Är de generna som spökar och inte tillåter alla att växa? Är det Jante som sitter där och hackar oss på axeln fortfarande?
Eller är det bara rädsla?

Vi kom inte fram till något svar , men det lutar nog åt brist på energi och nyfikenhet tror vi.

Tror vi på stenar, månen eller Fader vår??????
Alla har sin uppfattning, och bara vi håller oss till de goda tankarna är det fritt valg som vi säger i Norge, bara du trivs med detta säger vi och låter frågan stå öppen......

Ja, så var vartenda Ostron ursörplat och Ål aladåben dallrat färdig på faten , vinet urdrucket och proppmätta som det så modernt sägs idag, tog vi oss mot Cadiebaren där vi nu fortsätter kvällen, men utan alla djupa frågor hängande över oss, dessa överlåter vi nu till er läsare att ha åsikter om.

Till vi hörs igen hälsar vi er en trevlig kväll!

3 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Både jag samt Själve Översten avtackar för en mycket givande diskussionseftermiddag. Uttänk att så pass få hjärnor kunna avhandla så viktiga ämnen under så kort tid, för att däruppå kunna inlämna detta material för att sedermera behandlas uti riksdagens alla instanser.

    Det äro icke mindre än just angenämt att få dryfta saker som oftast äro tabu, uti de rätta vännernas lag!!!!!!

    Här uppå Rubinsteinska äro våra magar stinna efter detta formidabla kalas, bestående av idel ostron, samt icke minst den ack så pass dallrande ålalladåben.
    Således avtackade vi nej till Caminas uppvärmda blodpudding då vi hemkom,
    hälsar dig en förnöjder,
    Ruban samt Själve Översten

    PS
    Här avkunna jag med det ack så pass blotta ögat, skåda att du innehaver en kraschan uppå bordet. Att denna däruppå äro beprydd medelst Anemona Nemurosa skada icke.
    DS

    SvaraRadera
  2. Trevligt att du uppmärksammade en av mina Kraschaner som givits mig av ingen mindre än Roger Moore, missminner jag mig inte så är det han själv som totat ihop den, ibland har jag den i halslinningen, ibland använder Toivo den istället för slips, och Arne har installerat den flertal gånger i sina skulpturer, ja vad kan man icke göra med en Kraschan undrar jag, men jag får ringa Calle och höra hur han gör med sina?

    SvaraRadera
  3. Käära Honorine, då jag betro att Calle tarvar förfråga hans hovnarrar, mittåt,-män skola det vara, var denna Kraschan skola vara utplacerad.

    Så treverligt att hava tillägnats en slik från denne ärbare Roger Moore. Jag vilja ej utsäga, slit den medelst hälsan,
    hälsar dig en ej äro innehaver till en slik,
    Ruban

    SvaraRadera