Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 12 maj 2017

Om det blir krig i Sverige så blir var fjärde person anvisad att klara sig själv, då skyddsrummen inte räcker till för vår ökade befolkning!!!!!

Om detta läste jag i morgonens nyhetsblaska, hur skall det tolkas, är det på riktigt eller är det fakenews?

Det känns inte så förhoppningsfullt att känna till det, kanske bättre att få det som en överraskning eller vad säger ni läsare?

Själv har jag nu haft ett inofficiellt morgonmöte med köksstaben, det vill säga Arne och Toivo.
Särskilt imponerade eller förskräckta verkade de då icke bli, utan mer: jajaja , nu är hon på gång igen!!!!!!!!

Men sådant tar jag ingen som helst hänsyn till utan satte dem i arbete genom att Arne får göra en inventering i alla våra förråd, medan Toivo skriver ner en lista som snarast skall inhandlas ,med bland annat konserver, torrmjölk, fotogen och ett fotogenkök, ljus, tändstickor, extrafiltar, extrabeställning från London av mitt kaffe från Fortune & Maision.

Därtill skall all dryck som innehas på gården bäras ner i skyddsrummet, eller i källaren som vi nu skall be att redan i nästa vecka få hjälp med att inreda inför eventuellt krig!

Jag har redan burit ner mitt gevär, Karl-Gustaf, en trotjänare som skjutit såväl älg som änder, harar och annat! Mycket bra att ha, samt min Smith and Wesson som inhandlades i USA för ett antal år sedan och som smugglades hem genom att, ja nu är det presskiberat, smugglades hem via ett flygbolag, där personal skruvade bort ett litet hölje, lade ner pistolen och skruvade på locket igen..... Därefter gick alla passagerare och crew på denna pistol under hela resan hem....... Vid landning så skruvades det snabbt upp och pistolen lades i en cabinväska som aldrig deklarerades, jojomän mina vänner, det har hunnits med både det ena och det andra medan vattnet flutit på i Hornbergasjön kan jag lugnt säga!

Men nog om denna detalj, nu så tar hela min helg detta i mitt anspråk, jag är inbjuden på vernissage för att hylla absent friends i helgen, men vet icke i nuläget om jag kommer att ha någon tid till detta, tyvärr, för kriget kan stå inför dörren närsomhelst, enligt vissa källor, jaja, visst var det väl bättre förr hälsar er en smått oroad Grevinna

Mitt välanvända terapikompendium  under livet ligger redan på plats i källaren samt ett förråd av diverse medikamenter!!!

1 kommentar:

  1. Käära Honorine. Vi innehaver ävenledes här uppå Rubinsteinska vidtagit dramatiska åtgärder vad gäller det stundande kriget. Själve Översten äro väl bevandrad uti det militära, samt vad som tarvas då den tiden äro här. Därföre haver jag vidtalat Själve att han snarast infinner sig uppå ditt gods, för att däruppå medelst sina egna ögon tillse att allt äro uti sin ordning vad gäller insamlandet av nödiga saker samt pryttlar uti den
    ack så pass väl skyddade källaren uppå Hornberga Säteri.

    Det är EJ med välbehag jag ivägsänder Själve, ty dessa tider som komma skola, vilja ICKE någon befinna sig uti.

    Så det äro enkom att invänta den mest galne personagen uti vår värld skola utivägskicka den första missilen till ett land som äro utvalt mest uppå måfå,
    hälsar dig en smått skräckslagen,
    Ruban

    SvaraRadera