Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 17 november 2011

Polisnotorna måste nog ses över..

Ja, det är bara en liten tanke som for genom mitt huvud nu innan middagen på Stora hotellet med alla potentater här på ön, tillsammans med  mig själv och Rubina som anlände under eftermiddagen med  den lilla Cessnan. Hon var otroligt ivrig att sätta igång med spaningsarbetet och jag har försökt att lugna henne lite, men hon talar forcerat om att det sker mord hela tiden här????????
Strömlek  och hans kollega Wespenström har försökt att lugna henne och just nu byter hon om till middag.
Personligen tror jag att detta fall kommer att vara löst inom en snar framtid. Husrannsakan genomförs just nu i skrivande stund. Julius Jr ringde nyss och var mycket orolig för mamsen då Toivo berättat att jag var på ön för att begå flera mord??? Vad får den lille finnen allt ifrån, men nu har jag lugnat sonen och ska bege mig ner till matsalen, see yo! HS
PS. Det blir en femrättersmiddag med genomgående "Gula Änkan"  att dricka DS Skattebetalarna står för notan....DS

1 kommentar:

  1. - Du AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANAR icke en sådan lättnad det är att äntligen vara på rätt plats, kära Honrine. Ett sådant rysligt bestyr det var, innan den så lilla Cessnan åter var körklar. Men nu skall vi ICKE ägna oss mer åt det. Jag känner mig som en otålig häst som står och frustar i spiltan, inför en riktigt svettig galopp.

    - Detta husransakande. GER det verkligen något?? Kanske jag skall......
    - För Höge Farao, gnäller Strömlek. HÄR är det jag som har befälet. HÄR gör folk som JAG bestämmer. Är DET klart?
    - Hoppla hoppla. Det är alltså SÅ det ligger till.
    - Just det Grevinnan VON Oben.
    - Hörde du Honorine, vad denne karlslok just sade?
    -Det är ingen fara. Han är SÅ underbar, skall du veta. Seså. Gå nu och byt om i stället. Du kan ju rimlogtvis inte sitta där på restauranten i dessa benlindor SAMT den NÅGOT illa medfarna Safaridräkten, som dessutom var urmodig redan då din anfader trädde sina armar i jackan.
    - Ja, visst har du rätt i detta. Jag skall påträda mig den lilla svarta. Du vet den som jag praktiskt taget ALLTID bär, då det skall vara elegant.
    -Blir det silverrävcapen också?
    - Men givetvis, bästa Honrine. Appropå ingenting, så "råkade" jag avhöra ett samtal du hade med den SÅ rare lille Julius JR. Hade Toivo sagt att du hade farit till ön för att mörda? Va?
    - Tänk nu inte så mycket på det nu, utan se till att du blir färdig. Strömlek och Wespenström är här när som helst. För du vill väl inte att de herrarna ska se dig i de där väldigt långa grisskära mameluckerna?
    - Det DÄR var på gränsen till ren oanständighet, må jag säga.

    - Nu ska det väl sitta fint med en 5 rätters på skattebetalarnas bekostnad, frågade Stömlek vänligt, när han tog Rubina under armen för att leda henne i rätt riktning.

    SvaraRadera