Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 29 november 2011

Klädval.......

Mycket att tänka på! Ja, godmorgon alla ni! Jag har en designer här nu på morgonen från Modehuset Svea i stan. En intrikat men samtidgt delikat fråga . Svenskt eller utländskt? Inget är klart ännu....
Ja, det här är inga lätta frågor, jag representerar ändå hela Adelskalendern, eller iallafall en liten del, och vi vill visa upp det allra bästa och snyggaste...

Klänningen tycker jag själv är lagom julröd och lagom tilldragande, så att den inte tar över hela festen menar jag.
Vad gäller skorna så är jag nästan säker att det blir dom, då dessa handarbetade saker med små akvamariner och bladguldsströssel är mycket smickrande för mina fötter.

Väskan är en liten dröm, som ett lätt moln svävar den nästan i handen, gjort av en ny svensk formgivare som vill vara anonym .

Och så pricken över i enligt petit moi!!!!!
Den lilla chicha mössan med motiv från den svenska jultraditionen, nämligen PEPPARKAKSGUBBEN.
Är det inte så uttänkt?
Vad vet dessa Nobelgäster och höga potentater om vårt pepparkaksbakande och ätande av dessa traditionella gubbar, gummor, grisar och hjärtan???? INGENTING! Och så står jag där med min lilla bomullshatt och blir samtidigt en levande reklampelare såväl som ett pittoreskt inslag i den kanske aningens stela och något strikta skara av nobla personer. Jag kommer att stjäla hela föreställningen ändå......Vilket är min tanke....
Ja, så där går mina tankar denna morgon, och snart ska jag bege mig in till stan för att gå igenom gårdagens genrep jag ombads att se, och jag ska ge mina åsikter. "Whats your opion?" som vi säger i USA, see you! HS

1 kommentar:

  1. Ja, kära Honorine. VAD kall man säga i sådana saker??? Bryderi står stämplat i min panna. VAD skall det då göra i din så extremt släta??

    Om du frågar mig om denna klänning, så är nog tyvärr mitt enkla svar att ja, visst är den röd. Till och med tomteröd, på min ära. Men annars ter den sig en aning ostruken ut. Troligen skall den så vara, om det är på detta sätt den presenterats.

    Så blygsam som du nu en gång är, anser jag att du skall välja hela produktionen rakt upp och ned. Detta kära Honorine, kommer att väcka en kolossal uppmärksamhet. Om du skall vara riktigt ärlig, så tror jag nog att du redan valt detta. Det är ej något påträngande behov av att bryda ditt huvud med att se på ytterligare kreationer. Denna så exklusiva lilla skapelse som den lite mer anonyma personen tillhandahållit, i form av pepparkaksdegsfärg är som vi numer säger, outstanding!!!!!

    Herr Tranströmmer kommer att skalda om denna hatt i det oändliga. Bjud honom på denna ispiration. Du kommer att göra eftervärlden en enorm tjänst. Generation efter dito, kan således inläsa dessa poem i ett aldrig antal sinande skolor.

    OM det nu är så att pesedelfrågan är löst, kan du ju kanske börja att fila lite på det stora tacktalet du skall ha. Det kan ju vara en aning bra att vara en gnutta förberedd, även om jag personligen är mer än väl medveten om din starkaste sida, nämligen att improvisera. Då du skall ta dig upp för denna så hiskligt riskabla trappa, för att sedan äntra balkongen, kommer att gå som en dans då du bär denna väska, som tydligen är som ett enda moln. Det måste bli ett oförglömligt ögonblick för gästerna att ta med sig hem till Tellus alla hörn.

    Ett sådant utmärkt gott val man gjort, då du har ombetts att ge dina så starkt respekterade omdömen, då det gäller hela kultursveriges prestationer i form av till exempel vad som sätts upp på Svea Rikes alla scener. Jag antar att dessa recensioner kablas ut i så gott som hela världen. Man må ju betänka att det turistas så det står härliga till här i vårt ack så nordliga land, enkom för att få möjligheter att beskåda allt som visas, samt hörs här. Sådant ger ju som bekant ekon som klingar rakt ut i själva etern.

    Ser stort fram mot att få läsa The Times stora reportage om vad du har att säga om de föreställningar du nådigt bevistat. Då givetvis inkognito, då ju ALLA vet vem du är. Att sitta i salongerna utklädd till vem som helst, är även detta en förlustelse,
    tror Rubina.

    SvaraRadera