Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 13 april 2017

Donald har gjort en riktig Påsksmäll !

Icke n påsksmäll har avhörts hemma på säteriet, men vi fick ju ta del av den nyheten igår att Donald smällt en jättebomb i de Afghanistanska bergen igår, skrämt iväg hela drösen av påskkärringar som var på väg mot Blå Jungfrun och Blåkulla, är det tacken det efter att de väntat i ett helt år, suttit och hukat och bara putsat på kaffepannan, mata katterna och när de äntligen blir deras tur att visa sig på arenan, ja då tar Donald ifrån dem deras omvittnade flygtur som följs av väl nästan hela världen, ja åtminstone här i vårt samhälle, och då får man veta att Donald ska minsann bräcka allt och alla, ja då tar han fram sin stora motherfuckerbomb och klämmer i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kunde han ändå inte låtit våra Påskkäringar haft lite företräde? Som vanligt säger jag med ett stänk av bitterhet, vi kvinnor får aldrig en riktig chans att visa upp oss, det kommer alltid en gubbe och snor hela föreställningen!!!!!!

Struntar i detta just nu, ska ge mina djur en liten lätt frukost, Nippe sover ännu så sött på björnfällen i hallen, kattorna har icke kommit ner från övre våningen ännu, medan jag själv skall plocka fram årets deklaration som skall medtagas till Advokat Örnclo idag där jag skall bli serverad en Långfredagslunch, spännande vad de
n supersmarte unge man totat ihop för lunch hälsar er HS

2 kommentarer:

  1. Vi kan väl köpa en salald nere på "Fältan" sa Advokat Örnclo då deklarationen var påskriven och klar!!!!!!!!!!! Dagens ungdom gör mig upprörd!!!!!!!!!!!Var finns vette och etikett undrar jag?????????

    SvaraRadera
  2. Vad i hela friden menar han med salald????

    SvaraRadera