Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 9 april 2017

Gör din plikt innan du kräver din rätt!!!!!!

Jag som personligen älskar Retorik och kan nästintill kalla mig Retorikexpert undrar i dag om vår Statsminister kommer att ta tag i alla de löften som denna helg har utlovats?

Blir det ett bättre förebyggande, kommer man att ta tag i lag och ordning, kommer man att se till att alla, de minst 10.000 - 12.000 personer som fått avslag att vara kvar i Sverige, kommer de att se till att de också lämnar landet?
Kommer tiggeriet att få fortsätta, då regeringen inte sätter några som helst krav på att detta inte ska vara normalt att sitta överallt och tigga!

Det som gör att människorna i vårt samhälle känner ett stort obehag inför att varje dag, kanske fler gånger per dag där samma personer sitter på sina "arbetsplatser" år ut och år in, och säger samma sak till en varenda gång man passerar, detta inbjuder inte till att ge, det inbjuder till att tänka fula tankar, om man inte lämnat pengar, eller om du lämnat pengar så fortsätts denna trakassering varje gång man går förbi, samma ord, samma sak varenda gång! En utnötningsmetod som inte leder till att medmänniskor blir mer berörda, nej, en motsatt effekt att bli utnött av detta tjat varje dag, varje gång du passerar, ingen orkar höra detta och ge varje gång, för då kan vi alla lägga våra lönebesked hos tiggaren samt vårt bankkonto, och dessa personer skulle ändå fortsätta att vid varje tillfälle du passerar, tigga exakt på samma sätt!!!!!!!!!!!!!!!! Du kan inte, och ingen kan mätta någon som tror att man sitter ner i århundraden och sträcker fram handen, och säger hej, hej till oss varenda gång vi passerar, detta är inte ett arbete, det är något man måste lära ut till dessa tiggare, att gör din plikt, innan du kräver din rätt.
Hur skulle det bli om alla jordens innevånare satte sig ner överallt och ville ha pengar av alla de andra, de andra sitter också då och tigger, på så sätt behöver vi inte vara genier för att förstå att det genererar ingenting till vår försörjning och till vår utveckling.

Så jag hoppas att vår nuvarande statsminister kommer att hålla sitt löfte han nu gett oss svenskar.

GÖR DIN PLIKT INNAN DU KRÄVER DIN RÄTT!

3 kommentarer:

  1. Jag betro, Käära Honorine, att detta "lass" kunna man framskjuta uti all oänderlighet, ty VEM vilja kallas för rasist????? Det äro EJ svårt att stånda framför HELA landets befolkning, för att däruppå utlova precis vad som helst då folket utskriker så pass högt, att de till samt med framkomma till Herr Statsministerns öronpar. Detta till trots att politiker innehava att vara döva inför allt obehag. De sitta enkom där uppå sina breda stussar, för att dels inhösta deras löner, för att däruppå avgånga med samma löner uti evigheter.

    Så, Käära Honorine. Who cares mumlas det uti korridorene bland dessa som vi för femtioelfte gången gångat till vallokalerna uti den vilda förhoppningen att NÅGON gång MÅSTE det väl komma ett parti som innehaver bara en gnutta förstånd.

    Att avgöra sin plikt INNAN man haver rätten till att kräva något, verkar vara något som enkom vi Nordbor haver lärt oss. Uti den överiga världen tager man ALLT som komma uti deras vägar. Sedan haver det EJ någon betydelse vilka metoder som tarvas, ty nu äro vi tyderligen det nya Amerika. Dit man for för över 100 år sedan, för att på ort samt ställe, tälja guld medelst fällknivar.

    Innehaver man icke lärt NÅGONTING under alla dessa år????? Kunna det bero uppå att man uti dag enkom avläser uppå telefonen, för att läsa förkortningar. Inga rikterliga ord. Man läser ej någon form av litteratur. Nej, varföre skola man utgöra detta kunna de undra, då det utfinnes Wikipedia. Där ståndar tyderligen all form av sanning. Ett ställe som vilken galning som helst kunna påstå saker, som däruppå anses så som sanningar,
    hälsar dig en som äro intill döden trött på all otrolig genomrutten stupiditet,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Nej men Rubina, nu i stilla veckan och allt!!!! Nu får vi stilla oss för snart stundar Påskens alla festligheter hälsar Honorine

    SvaraRadera
  3. Käära Honorine. Här skola Påsken avfiras medelst pompa samt ståt.
    hälsar dig Själve Översten, Camina samt,
    Rubina

    SvaraRadera