Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 8 april 2017

Jag kommer alltid att stå upp för vår demokrati, låt oss nu ta oss samman och skärpa oss mot all form av terror.

Sverige kommer aldrig mer att bli sig likt efter detta terrorattentat som begicks igår mot oss Svenskar, vi som öppnat vårt land för så många som vädjat och tagit sig hit legalt eller illegalt, och vi har alltid visat vår vänlighet och öppenhet mot alla !

Missbruka aldrig vår vänlighet och öppenhet, ta det inte som en självklarhet, för att få så måste man ge tänker jag idag, vi har i Sverige givit ut allt till alla människor som sökt hjälp och stöd i vårt land, missbruka aldrig det!

Vi kommer aldrig att ge upp för terror och människor som bara vill skada och splittra. Aldrig kommer vi att ge oss, och ta varligt emot vår öppenhet och gästfrihet, missbruka den aldrig hälsar Honorine



4 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Hav hopp, ty en dag slik denna, FUNDERAR man nu uppå om man skola inkludera terrorister bland de kriminella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
    Hälsar dig en som storögt förundrar över vissas tänk
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Är det månne en politiker som börjar fundera på detta, vad skall det bli av detta undrar jag då?Har det insett vad de ställer till med i landet?

    SvaraRadera
  3. Ja, Käära Honorine. detta kunna man grunna sig gråhårig uppå, men troligen kunna det vara så. ÄRO det så, tör det vara någon som påkommit att det äro olagerligt att mörda?????
    Hälsar dig en som kunna uträkna detta, uran att vara lagkunnig,
    Ruban

    SvaraRadera
  4. Vi kommer aldrig att stå med händerna knutna i våra byxfickor, nej, här kommer att tas alla tillfällen i akt och påtala när vi ser och hör hur dumheten försöker breda ut sig! Då Rubina, står vi på Hornberga och Rubinsteinska eniga och vägrar vika oss för dumheten!

    SvaraRadera