Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 30 april 2017

Jag har blivit helt överöst av "vanliga människor", OMG!!!!!

Det var nog ingen bra idé att be vanligt "folk" höra av sig till mig , för att jag i min dårskap trodde att det skulle vara så mycket mer enkelt att få vara tillsammans med dem som inga större bekymmer har, mer än att äta, sova, bära ut grillen och räkna dagar tills de ev kan få fara på någon liten semestertripp!!!!?????
De som orerar vitt och brett om egentligen ingenting, och det var egentligen ett litet experiment naturligtvis från min sida, för att jag på nära håll skulle kunna följa och förstå de sk, "vanliga" människorna och hur och varför de är som de är?


Jodå minsann, det har ringts på telefonen och de har skickats brev och kort och många stupida ville vara med, och berätta om sina liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Höjden av dem alla var väl ändå en dam från Stöllet som ville bli min vän och gärna tala om för mig hur stor i orden hon var, visste och kunde allt enligt henne själv, men efter ett kort inledande samtal insåg jag att människan var en av de dummaste jag någonsin hört öppna sin mun........

Bla bla bla bla lät det hela tiden, och efter en stund visade jag ut henne bara!

Jag hade ändå gett henne en möjlighet genom att fråga vad hon ansåg om de introvertas betydelse för samhällets framtida möjlighet att expandera i Södra Marianerdelen då det gällde fossila bränslen?

Hon såg ut som en stor fågelholk, medan ögonen snurrade i huvudet på henne och hon malde på om sitt höga blodtryck och sina barnbarn som hade vattkoppor och en inställd resa till Stockholm pga bensinstopp i Tumba..............

Ja, ni anar själva vart jag vill komma? Inte, men då säger jag det nu: Jag tar tillbaka allt jag sagt om att få umgås med de vanliga människorna,
 glöm det, radera om möjligt!

Vett och etikett, sunt förnuft och en bra balans mellan vett och sans letade jag efter, men icke sade Nicke, jag håller mig hellre för mig själv än deltar i de brokigas skara hälsar er en uttröttad men med huvudet fullt av nya ideér om framtida böcker om människornas låga intelligens snurrande i sitt huvud denna Valborg som skall bli ett lov till den kommande sommaren och sippande på lite Champagne skall jag sitta på min  veranda och på andra sidan Hornbergasjön se den flammande brasan och eventuellt svagt höra hur den analkade sommaren sjungs in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Men betänk dock, Kääääära Honorine, sickna fasor du nu åsatt dig genom att så pass innerligt bönfalla de stupida om att få inneslutas uti deras så fattiga futtiga vänkrets.

    Visst kunna jag författa, att detta voro uti ett studiesyfte, samt att du EJ voro beredd på huru pass illa det äro ställt uti de ekande huvudenas ägare.

    Att EJ författa vad som skola avgöras uti Södra Marianerdalens eventuella möjligheter att expandera dessa så pass urgamla fossiler äro rent skrämmande. Därföre avgjorde du alldeles rätt, då du så käckt förpassade henne ut i den så kallade periferin.

    Då du då avsatte uppå den så njutbara altanen, för att däruppå sippa på den vällagrade lagomtemererade Champagnen, för att däruppå påtitta uppå vårelden som sken uti allsköns ro för avhälsa den ack så pass välkomna våren, torde du betänka, att dessa personager som stodo alltför nära den brasan, voro betyderligt mer alkoholpåverkade än du med ditt enstaka glas. Nej, för att kunna avhälsa våren uppå ett värderligt vis, tarvas Brännvin en masse,
    hälsar dig en gnutta svartsynt,
    Ruban

    SvaraRadera