Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 14 april 2017

Låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångfredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj oj oj så lång denna dag har varit, har aldrig varit med om det tidigare i mitt liv!!!!!!!!!!!

Jag var uppe med tuppen, tog en långsam kaffe och en långsam språngmarsch genom skogen  och därefter en lååååååååååååång dusch, fy tusan så trist det kändes.  Jag stod inte ut utan sedan kastade jag mig i Ferrarin och körde rakt genom samhället i dubbel hastighet och nedra så skönt det var!!!!!!!!!!!!!!
Jag körde fortare än vad hastighetsbegränsningarna visade! Jag stannade först ut på Djurgården, och där sprang jag uppför backen till Thielska galleriet där jag snabbt gick runt och besåg de svenska konstnärerna som alltid hänger där.......Carl Larsson med fler, sedan full fart ut genom dörren och in i bilen, gasade som en galning förbi Manillaskolan och förbi Djurgårdsbron, Kaknästornet, Kinesiska ambassaden , förbi Berwaldhallen, och så full gas förbi KN och Sergels Torg och strax var jag ute ur stan igen, full fart hemåt, med polisen efter mig!!!!!
Såg de inte vem det var????????

Hemma på säteriet hade jag sällskap av två polisbilar och Arne såg blek ut då han fick se oss alla köra upp genom allén, och så blev det ett väldigt pratande och gestikulerande och diskuterande, vilket passar mig alldeles utmärkt denna Långfredag.

Nu ska jag ringa Advokat Örnclo och höra om han vill vara min Försvarare i Tingsrätten, då jag skall försvara mitt vårdslösa sätt att köra bil!!!!!!!?????????


Jag avskyr Långfredagar och jag avskyr då andra skall bestämma hur jag Honorine skall göra eller icke göra.

Och i detta nu sitter jag uppe på Ollonberga och diskuterar med Allan och hemtjänstpersonalen om lagar och regler, medan

Instillation av Arne!!!!!!
isbitarna i glasen sakta minskar i omfång.
Skål på er alla vänner i alla länder hälsar HS

2 kommentarer:

  1. Men attans fillibövelen, Kääääära honorine, sicken stressande lååååååååååång fredag du innehavt!!!!!!!!!!!!!! Men jag måå då få utsäga, så infernaliskt mycket du medhunnit uti alla fall. Att sedan farbror blå skulle efterhänga dig på detta oförskämda sätt, kunna ICKE tolereras på min ära.

    Det äro för väl att du innehaver en slik klok liten loyer då det bränna till under fossingarne. Han kunna med all säkerhet nederslå sina skopar så att det utrungar uti hela domstolslokalen, om det nu skola ditgånga. Men om jag införstått det hela rätt, tarvas EJ slika metoder då det enkom äro att upplägga en lagom stor dusör till konstapeln. Det äro ju trots altl Påsk bevars uti faggorne, då det skola införskaffas nödiga varor till den, eljest utebliva det ICKE just Påsk.

    Att du nu tillAllandigtagit äro förstånderligt, ty VEM uti hela vida världen skola förstå dig bättre än just han uti slika spörsmål. HAN om någon författar tjusningen uti att framfara likt en slags vettvilling.

    Härmed kunna vi på Rubinsteinska enkom tillönska dig all lycka uti detta genanta ärende,
    hälsar en som vilja bepröva dessa hastigheter uppå gator samt torg,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Kära Rubina! Kom ut hit och prova att köra med gasen i botten när Nisse i Bryne är här med sin gamla Volvo duett, en bil som verkar tåla att fara fram över stock och sten, eller testa med din gamla Merca, den har du ju kört ner över Alperna antalet gånger under åren, kom hit så får vi ha lite roligt , vi kan anordna en biltävling ute i Hornbergaskogen.....

    SvaraRadera