Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 12 april 2017

Vår regering skall kalla in till samtal om terrorn

Vänsterpartiet och Sverigedemokrater  är inte inbjudna till samtalet, och Utrikesminister Ygeman gillar inte Sverigedemokraternas tanke om att har man varit iväg och krigat i ett annat land  för ett annat land är man icke välkommen tillbaka till Sverige , även om man är Svensk medborgare.

Ja, det är väl självklart att en person som krigat mot demokratin i andra länder inte skall vara välkomna hem till Sverige igen, för att där inte bli straffade utan istället hjälpa dem med bostäder, utbildning och återkoppling till landet  som gett dem Ett nytt pass , ett nytt hemland.

Självfallet skall de för alltid förpassas från vårt land, utvisas och aldrig en chans att återanvända till vårt land, mitt land!
Så ska det samtalas om förslag om terror så skall alla partier vara med i det samtalet.

VI lever i en demokrati, inte en diktatur, glöm inte det!
Iallafall har jag trott det, rätta mig om jag har fel hälsar HS i stilla veckan!

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Så haver ävenledes jag uppförfattat det. Jag uttänker på vårt "demokratiska" land, som det så ofta det utfinnes en chans, utsäges.

    Att icke Sveriges Demokrati får närvara, säger väl uti klartext att vi ej äro demokratiska. Redan uti detta partis namn, kunna man avhöra att DE äro demokratiska.

    Så innehaver det varit sedan dag 1 då de valdes in uti riksdagen. Jag äro starkt förundrad över, varföre de utgöra ett slikt ett hot???? Kunna det bero på just den delen av partinamnet???

    Att hela tiden omtala, att de ej äro rumsrena, äro märkerligt, då snart var och varannan partimedlem uti de rikertliga partierna påkommes med all fuffens man uttänka kunna. Då finnes de mest underliga förklaringar till detta. Däruppå sopas det snarast under mattan. Den kvasten som användes till detta torde vara väl utsliten vid detta laget,
    hälsar dig en som icke äro förvånad,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Du får mig att skratta lite i mjugg då jag kan se den kvasten , som idag borde bestå av bara självaste skaftet, så flitigt det har sopats undan regeringens dumheter och felsteg, det kanske hänt att vår kära sanne socialist som tvättat inte bara kläder utan också sedlar tillsammans med sin alltiallo också blivit undansopad med fart, då hon tillsammans med media och sittande regering gjort sig osynlig, till och med fick hon det minsta straffet man kan få för att sedan i samförstånd med media bara flög till Blåkulla med en kvast som bestod av en pinne...... De pengar som hon fått nytvättade hade hon säkert med sig i kaffepannan på ekipaget, ja du Sona Malin, det är allt en Glad Påsk på Blåkulla, eller hur undrar HS

    SvaraRadera