Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 24 april 2017

Nu vill vi "hänga" med vanligt folk!!!!! Hallo! Var är ni?

Jag som under hela mitt långa liv levt i ett liv fyllt av kultur och kunskap, gamla arvebördor och anor börjar nu att bli så vansinnigt trött på detta liv.
Vi som ansedda begåvade människor i kulturvärlden, högt ansedda av de flesta  blir också tvingade att dagligen och stundligen ta beslut i olika svåra frågor som ingår i vårt liv.


Det är ensamt på toppen kan jag lova er, och min frisyr den blåser än hit och än dit, men riktigt snygg är den aldrig.

Hur skulle det kännas att bara få vara en liten enkel människa som inte behövde vare sig tycka eller tänka om något av vikt?

Axlarna skulle nog dras ner och sitta där axlar egentligen skall sitta, och inte över öronen som de ofta gör i mitt fall!

Stress,
stress och allt ansvar!

Jag vill också vara en människa som funderar om jag skall torka köksgolvet idag eller imorgon, och om om maken vill ha korv eller kotlett till middag, om jag skall bryta pinnarna av plastkammen , en för var dag innan vi äntligen kommer i väg till något korrupt land på en semestervecka och kan skriva och skriva och tala omkring detta utan ett slut på hur många dagar det är kvar och när jag skall boka tid i tvättstugan för att tvätta mina sommarkläder och när jag skall ta fram min resväska och om jag jag ska stryka mina rena kläder nu eller sedan???

Om jag skall kontrollera mitt blodtryck idag eller imorgon, och till viken dålig läkare jag skall besöka, för det finns inga bra läkare då de inte ger mig den diagnos jag själv bestämt att jag ska ha....... Funderingar på vilket tv program jag ska se på och hur det ser ut i morgon? Sol eller regn?

Alla dessa funderingar skulle även jag vilja ha i min hjärna, för jag tror till hundra % att mitt liv skulle te sig betydligt enklare ur alla synvinklar?
Om jag inget har att fundera över, utan lägger all min energi på sådant jag nu räknat upp så borde väl även jag ha ett lättsamt liv, så please jag skulle så gärna vilja hänga med er ett tag, ni som inget särskilt har att vare sig göra eller tänka.

Så om ni känner igen er i min beskrivning hör gärna av er till Honorine Stiernspetz på Hornberga säteri  så kanske vi kan" hänga lite"och jag kan få en liten inblick i ett lättsamt och lugnt liv hälsar er HS.

3 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Såååååå väl jag kunna författa din förtvivlan uti ALLA dessa ämnen. DOCK tror jag mig kunna veta, att då du samt jag gjort ett antal slika försök, jag uttänker då uppå detta med att "hänga" med de icketänkande personagerna, innehaver vi orkat si så där en 3 minuter och 4 sekunder innan vi formligen avlidit av dels ren samt skär leda, SAMT att vi ICKE innehavt förmågan att ens närma oss deras "tänk".

    Men, Käära Honorine. Uppgiv icke därmed förhoppningarna om att få möjerligheterna till att utebliva likt dem i deras icketänk.

    Törhända vi skola satsa på kommande liv. Om vi sköter oss väl uti många sammanhang, så törhända att höge vederbörande som inplacerar våra hjärnor uti de tomma skallarne, kanske bjuder oss på en liten men naggande god chans till att bliva nollställda,
    hälsar dig en som föredrager dig så som en TÄNKANDE personage,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Så du kära Ruban vill icke umgås med personer som funderar på vad de skall tillaga för mat idag, eller om de ska tvätta imorgon eller på fredag?????? Nej, vet du va, jag tror vi struntar i dem, låt dem hålla på i sin enfald så fortsätter vi våra märkliga liv och leverne så gott vi kan.

    SvaraRadera
  3. Jag avhåller med dig, Käära Honorine, ty förutan oss kunna de ej fortleva uti detta intet. De tarvar tänkande personager uti periferin. Huru skola eljest allt vikterligt kunna fungera,
    hälsar dig en som innehava annat att uttänka på än nonsens,
    Ruban

    SvaraRadera