Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 7 april 2017

Terrorattack mot Sverige!

Idag, vid tretiden svensk tid körde en stulen lastbil i hög fart in på den mest gångtrafikerade Drottninggatan i Stockholm.

En terroristhandling.

En fredagseftermiddag, med massor av folk ute på gatorna, solen skiner, folk skall snart fira helgledigheten, många i rörelse, och då slår man till!!!!!!!!!!!!!!!!


Varför?
Varför denna ondska?

Varför detta hat?



Men vi kommer aldrig att vika oss för ondskan, vi reser oss igen!!!

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Självklart uppreser vi oss igen!!!!!!!!!!!!!!!! Nu får det vara noger. Foten skola nedersättas medelst ett klamp som höres vida omkring.

    Det äro höger tid att vi omtalar, att det äro VI som omtalar vad vi skola tycka samt uttänka. Det får räcka med ALLT som vi borttagit för att behaga vissa personager, men det räcka tyderligen icke till.

    Törhända vi EJ skola utgiva pengar, boende samt allt annat som utgives gratis till de personager som enkom hitkommit för att utföra ett fruktansvärt krig. Tacksamhet kunna vi EJ omtala här, då vi tillåta alla hitkomma. Det äro till stor nackdel för de männskor som ICKE äro onda, men kunna dragas över samma kam då slikt hända,
    hälsar dig en som äro tacksam över att ej hava befunnit mig uppå dessa platser en dag som denna,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Nu räcker det! Jag instämmer med dig Rubina! Det är vi , det Svenska folket som skall bestämma över sitt eget land och inte en massa intetsägande politiker som inte vågar stå upp för vare sig det ena eller andra. NU jävlar ser vi inte längre stillatigande på ! Alla ni som vänder kappan efter vinden, försvinn eller res på er!!!!!

    SvaraRadera