Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 1 april 2017

Var med om ett trauma och tjäna en slant! Det är Stövlen´s nya slogan inför nästa års val!!!!!


Får man betalt för att varit med om ett trauma?

Vad det kan vara för slag av trauma undrar ni säkert?

Jag vill här inför er berätta om ETT av det hemska trauman som Stövle´n tyckte det skulle betalas ut pengar till, och detta är alldeles sant!För det står i vår Svenska lagbok, alla är lika inför lagen......
Det hände sig inte alltför längesedan på ett flyktingboende att ett par mellan tjugo och trettio år hade "skaffat" sig ett liten baby, en dotter. Då denna baby var runt fem månader gammal slogs hon ihjäl av paret, ingen nämnd ingen glömd.

De hade fått lära sig i Sverige att om ingen av de åtalade erkänner mordet, så kan ingen av dem bli fällda. Fiffigt va???? Svensk lagstiftning säger detta , då det i Sverige räknas som en rättssäkerhetsstat där vi alla skall dömas..bortom rimligt tvivel......och så satt man där i rätten och funderade.....Var det mor eller var det far som dödat den lilla babyn????????

Föräldrarna satt länge häktade, men det hölls tyst om deras  namn och varifrån de kom, och efter en tid så friades de två och kunde komma ut som två fria individer, ja utan sin baby, men de hade ju varandra, fria och anonyma lever de vidare i landet med Traumaförbundet....

Så det räknades fram och tillbaka vad dessa föräldrar skulle kunna tänkas
 få för att de dödat sin baby, vägrade tala om vem som gjort det, och så skulle de ha betalt för tiden de fick sitta häktade med bara bröd och vatten så som det är i svenska fängelser.

Deras Advokater har nu fått reda på summan , och de håvade in, nejnej inte Advokaterna , utan de föräldrar som mördade sitt barn, de var de som enligt Svensk lagstiftning skulle ha ersättning för sveda och värk .
Då jag läste om fallet så var en av föräldrarna dömd till att ermottaga 172.000 svenska kronor, den andra föräldern var det ännu icke klart med ersättningen till, men då de glidit ut i samhället igen utan adress eller namn så trodde man först att det kan bli besvärligt att delge dem dessa ersättningar de har rätt till.
Nejdå svarade deras Advokater, vi vet var de bor, vi har kontakt med dem, så vi förmedlar dem även deras pengar, vi har ju själva haft ett bra arvode under deras förvaringstid.


Så kära läsare, här sitter jag i mitt rum på Säteriet, blickar ut över Hornbergasjön där all is nu är borta, solen är på väg fram ur den disiga morgonen, och själv mår jag pyton då jag härmed räknat ut, att som ett par på flykt i Sverige beslutar sig för att mörda sin fem månader gamla baby, får tillsammans en summa av ca 345.000kronor, blir anonyma och går fria i landet medan de väntar på att upptas i det svenska samhället som fullvärdiga medborgare!!!!!!!

Ska det va så? Är det rätt? Är Sverige flathetens land nummer ett frågar sig HS och skakar av sorg och vrede.

2 kommentarer:

  1. Du får ursäkta Käära Honorine, men jag mår så pass illa, att jag ej äro uti stånd att tala!!!!!!!!!!!!!!!!!! Därföre avslutar jag detta meddelande tvärt, ty jag utkänna en sådan vrede, att jag kunna bliva livsfarelig,
    hälsar dig en förstummad,
    Ruban

    PS
    Jag KRÄVER att dessa mördare skola finnas uppå ALLA tidningars förstasida. De skola afficheras uppå varenda liten ledig plats. De skola ävenledes framvisas uppå ALLA TV-kanaler dygnet runt över HELA världen!!!!! Nackdelen med detta äro förstås att hela Tellus bliver varse om huru pass totalmenlösa vi äro, samt att många andra kunna efterfölja detta fruktansvärda mördande av bebisar. Något fegare kunna man EJ hitta om man så letade resten av sitt långa liv. HURU äro man skapt om man högaktar en slik man som kalla sig för Rikets ledare uti form av Statsminister?????????????????????????? Detta äro en skandal som gångar till Sveriges historia.
    DS

    SvaraRadera
  2. Tyvärr har man med hjälp av sociala media fått hjälp att hemlighålla dessa usla människors identitet, så de kan fortsätta att leva sitt liv här i landet. Så fungerar det svenska samhället, Amen!!!!

    SvaraRadera