Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 8 april 2017

Naiva politiker, ta ert förnuft tillbaka, jag ber er!

Jag hoppas och är övertygad om att det politiska läget kommer att ändras i och med detta terrordåd i Stockholm som har inträffat.

Låt alla människor få en förståelse och insikt för hur det står till i vår värld, ingen blir hjälpt genom att flytta till vårt land, sitta overksam och vänta på olika beslut, stanna , inte stanna, ekonomin, utbildning, många kanske inte har vare sig det ena eller andra i sina bagage, det blir att man föser ihop människor med olika tro, från olika länder i små enheter, fyra fem sex män flyttar samman i ett rum som är avsett för en ensam person. Där ligger de på golvet, där smids det planer, där blomerar fanatismen, de blev inte rika så fort de kom in i vårt land, och det var tanken att göra sig en rikedom och visa upp vem man var egentligen!!!

Frustration och utanförskap frodas, och i förlängningen leder detta bara till negativa tankar , kan man inte få, då kan man ta, då kan man såra, då kan man hämnas, djävlas, visa vem det är som äger rätt en i Sverige att sätta skräck i befolkningen som så öppet genom sina politiker tagit emot dem alla, oavsett, utan pass och identitetshandlingar har man varit välkommen till vårt land.

Det är inte 1940 talet då de Svenska Bernadotte bussarna, vitmålade åkte ut i Europa och hämtade upp de som behövde hjälp, det är idag ett helt annat liv, och vi måste vara goda medmänniskor, men inte naiva, för då blir vi överkörda och krossade.

Låt oss nu stå enade, antingen är ni med oss och kämpar för fred i världen , eller så är ni mot oss, och vill sprida hat och rädsla, då lämnar ni mitt land ögonblickligen för här är ingen sådan person välkommen hälsar Honorine

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Mina tankar gånga mot Ansgars tid då han ville förändra vår tro. Nu vilja somliga få oss att bliva muslimer. JAG äro då ICKE beredd att bliva detta,
    hälsar dig en stolt kristen,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Tack Rubina för ditt inlägg, det hedrar Dig!

    SvaraRadera